Alle VCA cursus

VIL-VCU examen

Alleen examen

Zonder cursus je VIL-VCU examen halen

Wil je je VIL-VCU examen halen, maar geen cursus volgen? Dat kan bij ARBO centrum! Het behaalde examen is 10 jaar geldig. Wil je weten hoe je je het beste kunt voorbereiden op het VIL-VCU examen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers kunnen je adviseren over de kennis die je nodig hebt om het examen tot een goed resultaat te brengen.

Waarom haal je het VIL-VCU certificaat?

Wanneer je een functie uitvoert als intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau ben je verplicht te beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). VIL-VCU staat voor Veiligheid Intercedenten Leidinggevenden en Veiligheid Checklist Uitzendbureaus. Met dit certificaat laat je zien dat je weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA-gecertificeerde bedrijven.

De inhoud van het VIL-VCU examen

Het VIL examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. Voor het examen heb je maximaal 75 minuten de tijd. Als je het examen succesvol afrondt, ontvang je een officieel erkend certificaat. Dit certificaat is tien jaar geldig. Je kunt de cursus volgen op een van onze vestigingen in Nederland. Het is ook mogelijk om de training incompany te volgen. Neem voor meer informatie over de VIL-VCU cursus contact met ons op via het contactformulier.

Meer weten over het VIL-VCU examen zonder cursus?

Wil je meer informatie ontvangen over het VIL-VCU examen of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je zo goed mogelijk te adviseren over het VIL-VCU examen.