Verreiker cursus in Zwolle

Woon of werk je in de provincie Overijssel, of in de regio Zwolle? Werk je of wil je gaan werken met een verreiker? Dan is de cursus ‘veilig werken met de verreiker’ wat voor jou. Op onze vestiging te Zwolle geven wij diverse veiligheidscursussen, zoals ook de cursus ‘veilig werken met de verreiker’. Maar ook bijvoorbeeld orderpicktruck, veilig aanslaan van lasten,  nen3140 cursus of terminaltrekker cursus, maar ook BHV & AED 

Kijk op onze website voor ons uitgebreide cursusaanbod. Onze locatie te Zwolle ligt mooi centraal tussen de wegen de N35 en de N337, vlakbij de A28 en de A50. Zeer goed bereikbaar als je werkt of woonachtig bent in IJsseldelta, een stedenregio in de provincie Overijssel. Of in de omgeving van Zwolle zoals de plaatsen Kampen, Staphorst, Dalfsen, Raalte, Wezep en Hasselt.

Vestigingen ARBO centrum in Zwolle

ARBO centrum is een bruisend en groeiend bedrijf. Wij streven er naar voldoende vestigingen te hebben, verspreidt door heel Nederland, zodat wij voor iedereen makkelijk te bereiken zijn. Ben je benieuwd welke vestiging voor jou het meest dichtbij is? Kijk dan eens bij vestigingen.

De cursus veilig werken met een verreiker in Zwolle, wat kun je verwachten?

Al onze veiligheidscursussen worden gegeven door zeer ervaren en deskundige instructeurs. Instructeurs die weten waar ze het over hebben, het vak kennen en het jargon spreken. Kom je voor een herhalingscursus veilig werken met de verreiker dan ben je daar een halve dag aan kwijt. Zowel de theorie als de praktijk worden in één dagdeel afgerond. De basiscursus duurt één dag, het theoriegedeelte vind plaats in de ochtend en de praktijk in de middag. Uiteraard krijg je van ons een lekkere bak koffie tussendoor.

Met de instructeur neem je de wet- en regelgeving door, zijn er nog wijzigingen in bijvoorbeeld de Arbowet doorgevoerd in de afgelopen jaren? Hoe zit het met het onderhoudt van de verreiker? Samen met je medecursisten haal je de theorie weer even op. Het theoriegedeelte sluit je af met een examen. Tijdens het praktijkgedeelte voer je opdrachten uit waarmee je laat zien dat je geoefend en veilig kunt werken met de verreiker. Ook kun je zelf opdrachten of voorbeelden uit jouw eigen werkervaring delen, loop je tegen bepaalde situaties aan? Samen met de instructeur en je medecursisten kun je hierover sparren en vind je een goede oplossing.

Ook het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een examen. Heb je beide examens positief afgerond? Dan ontvang je van ons het certificaat en kun je er de komende vijf jaar weer tegenaan. Het certificaat is vijf jaar geldig, na die vijf jaar kun je bij ons een herhalingscursus volgen.

Dankzij een certificaat ‘veilig werken met een verreiker’ kan jij aantonen dat je voldoende onderlegd en geïnstrueerd bent om in de praktijk veilig te kunnen werken met een verreiker. Hiermee voldoet je werkgever aan zijn verplichting om zijn personeel uitgebreide instructie te geven. Zoals in de Arbo-wet staat beschreven dat een werkgever er alles aan moet doen om zijn personeel veiligheidsinstructies te geven, maar ook het aanbieden van PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) horen hierbij.

Waar vind je onze vestiging te Zwolle?

Onze vestiging te Zwolle bevind zich vlakbij de A28 en de A50.

Het adres is:

ARBO centrum
Baileystraat 2-D
8013 RV Zwolle

Wil jij je direct inschrijven? Dat kan op onze website.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u bereikbaar op;

info@ARBOcentrum.nl
+31(0)88 - 123 0 888