Verreiker cursus in Zoetermeer

Zoetermeer, ofwel Salt Lake City genoemd, ligt in het groene hart, in de metropoolregio van de provincie Zuid Holland. De metropoolregio, een gedeelde regio van Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag en Roeleveen.

Werk of woon je in deze mooie groene regio met alles binnen handbereik? Bijvoorbeeld in Leidschendam-Voorburg, Zoeterwoude, Alphen aan de Rijn, Den Haag, Pijnacker-Nootdorp, Delft of Lansingerland…? Dan is onze vestiging te Zoetermeer voor jou de perfecte locatie om een veiligheidscursus te doen. Op de vestiging Zoetermeer van ARBO centrum geven wij diverse veiligheidscursussen, uiteraard de cursus ‘veilig werken met de verreiker’, maar ook nen3140 cursus, veilig werken langs de weg, logistiek pakket cursus maar ook BHV & AED

Kijk op onze website voor ons uitgebreide cursusaanbod.

Onze locatie te Zoetermeer ligt net naast afrit 7 (Zoetermeer) naast de A12, supergoed bereikbaar.

Vestigingen ARBO centrum in Zoetermeer

Met ons jonge team van enthousiaste deskundige collega’s laten wij ARBO centrum groeien, naast dat ons aanbod aan veiligheidscursussen groeit, groeit ons bedrijf. Wij willen graag goed bereikbaar zijn voor werkend Nederland. Wij streven er naar voldoende vestigingen te hebben, verspreidt door heel Nederland, zodat wij voor iedereen makkelijk te bereiken zijn. Ben je benieuwd welke vestiging voor jou het meest dichtbij is? Kijk dan eens bij vestigingen.

De cursus veilig werken met een verreiker in Zoetermeer, wat kun je verwachten?

Werk jij met bouwmachines, zoals een verreiker, hoogwerker of heftruck? Dan zal je werkgever je daarvoor een goede uitgebreide instructie voor moeten geven. Dit is bij wet vastgesteld, als werkgever ben je verplicht je werknemers goede, volledige en uitgebreide veiligheidsinstructie te geven. Maar wanneer is dit dan volledig en hoe kun je dat aantonen? Dit kan door werknemers een veiligheidscursus te laten volgen. Bij ARBO centrum hebben wij een ruim aanbod aan cursussen welke worden gegeven door vaste, deskundige en ervaren instructeurs.

Een cursus ‘veilig werken met de verreiker’ duurt één dag, de herhalingscursus duurt één dagdeel.

Samen met de instructeur neem je de wet- en regelgeving door met betrekking tot de verreiker en het werken met deze machine. Het zogeheten theoriemoment sluit je af met een theorie examen. Vervolgens is het tijd voor de praktijk! Laat de instructeur zien dat jij goed en veilig kunt werken met de verreiker, bespreek situaties uit de praktijk waar je tegenaan loopt, oefen lastige opdrachten, lukt dit allemaal goed, ben je klaar voor het echte werk? Na het praktijkgedeelte volgt het praktijkexamen.

Beide examens positief afgerond? Dan ontvang je van ons het certificaat en kun je volop aan de slag met de verreiker. Met dit certificaat voldoet je werkgever aan zijn verplichting om zijn personeel uitgebreide instructie te geven. Zoals in de Arbo-wet staat beschreven moet een werkgever er alles aan doen om zijn personeel veiligheidsinstructies te geven, maar ook het aanbieden van PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) horen hierbij. PBM’s kun je vinden op arbowinkel.nl.

Waar vind je onze vestiging te Zoetermeer?

Onze vestiging te Zwolle bevind zich vlakbij de A28 en de A50.

Het adres is:

ARBO centrum
Aluminiumstraat 47
2718 RB Zoetermeer

Wil jij je direct inschrijven? Dat kan op onze website.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u bereikbaar op;

info@ARBOcentrum.nl
+31(0)88 - 123 0 888