Verreiker cursus in Venray

Woon of werk je in of rondom de plaatsen Venray, Nijmegen, Venlo, Eindhoven, Boxmeer of Roermond? Werk je of wil je graag gaan werken met een verreiker?Lees dan vooral verder wat wij voor jou kunnen betekenen.
In Venray hebben wij een vestiging van ARBO centrum waar wij diverse veiligheidscursussen geven, denk aan veilig werken met de heftruck en reachtruck, nen3140 cursus of ook de cursus veilig aanslaan van lasten en nog veel meer. De vestiging in Venray ligt vlakbij de A73, waardoor wij makkelijk bereikbaar zijn

Voor wie is de cursus veilig werken met een verreiker in Venray?

Ben je werkgever of werknemer en wordt er binnen jouw bedrijf of tak van sport qua werk gewerkt met een verreiker? Dan is deze cursus voor jou bedoelt! Als werkgever ben je volgens de Arbowet verplicht om je personeel een zo volledig mogelijke instructie te geven alvorens zij aan de slag gaan met diverse apparaten, zoals de verreiker, heftruck, hoogwerker etc. Maar hoe toon je aan dat je dit hebt gedaan? Met een certificaat is daar het antwoord. Wanneer een werknemer in het bezit is van een veiligheidscertificaat betreffende de machine waar hij mee werkt voldoe jij als werkgever aan je plichten. Dankzij de cursus ‘veilig werken met een verreiker’ en het daarbij behorende certificaat is de werknemer ruim voldoende geïnstrueerd.

Hoe ziet de cursus veilig werken met een verreiker in Venray er uit?

De basiscursus duurt één dag en de herhalingscursus één dagdeel.

De cursusdag wordt altijd gestart met het theoriegedeelte, tijdens de theorie neem je de relevante wet- en regelgeving door. Met een ervaren deskundige instructeur voor de groep die samen met jullie in gesprek gaat over de theoretische kant van werken met een verreiker. Zo wordt er ook aandacht besteedt aan het dagelijks en maandelijks onderhoud van de machine. Het theoriegedeelte wordt afgesloten met een examen. Vervolgens is het tijd voor de praktijk. Laat maar zien wat je kan.

Onze ervaren instructeur zal samen met je mede cursisten situaties uit de praktijk nabootsen. Uiteraard mag je hierin zelf ook meedenken, zijn er weleens situaties in de praktijk waar jij tegen aan loopt? Samen komen jullie er uit. Door middel van opdrachten laat je de instructeur zien dat je veilig kunt werken met de verreiker. Na het praktijkgedeelte volgt uiteraard ook een praktijkexamen. Sluit je beide examens positief af? Dan ontvang je het certificaat en kun je veilig aan de slag met het echte werk.

Waar vind je onze vestiging te Venray?

Onze vestiging te Venray bevind zich vlakbij de A73.

Het adres is:

ARBO centrum
Macroweg 22
5804 CL Venray

Wil jij je direct inschrijven? Dat kan op onze website.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u bereikbaar op;

info@ARBOcentrum.nl
+31(0)88 - 123 0 888