Verreiker cursus in Utrecht (Houten)

Centraal gelegen, net buiten Utrecht vind je onze locatie te Houten. Op deze locatie worden meerdere veiligheidscursussen gegeven. Nabij Houten vind je de plaatsen Bunnik, Nieuwegein, Culemborg, Wijk bij Duurstede en Vijfheerenlanden (Leerdam, Vianen en Zederik). De A12 en de A27 maken onze locatie te Houten goed bereikbaar, onze vestiging aldaar ligt vlak naast de afslag Houten vanaf de A27. Ook op deze locatie geven wij diverse cursussen zoals veilig hijsen en aanslaan van lasten, VCA, logistiek pakket cursus en ook nen3140 cursus of veilig werken met de heftruck,

Kijk op onze website voor ons volledige aanbod aan veiligheidscursussen.

De cursus veilig werken met een verreiker in Utrecht

Volgens de Arbowet moet je goede en volledige instructie krijgen voor je gaat werken met een verreiker. Dit is een verplichting voor een werkgever, dat hij zijn personeel deze instructie geeft of laat volgen. Zo kan hij altijd aantonen bij bijvoorbeeld een bedrijfsongeval dat hij aan zijn plicht heeft voldaan. Met het positief afronden van de cursus ‘veilig werken met een verreiker’ ontvang je een certificaat, dit certificaat is het bewijs dat je voldoende geïnstrueerd bent voor je met het apparaat aan de slag gaat.

Onze cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Beide delen van de cursus worden afgesloten met een examen. Tijdens het theoriegedeelte bespreek je de wet- en regelgeving en eventuele aanpassingen hierin. Je leert samen met je medecursisten van onze deskundige instructeur welke je voorbereidt op het examen. Na de theorie volgt de praktijk. Je gaat oefenen met de verreiker, laat door middel van opdrachten van de instructeur zien dat je goed en veilig kan werken met de verreiker. Ook wordt er natuurlijk aandacht besteedt aan het onderhoud van de machine, waar moet de machine aan voldoen? Na het oefenen wordt ook het praktijkgedeelte afgesloten met een examen. Heb je beide examens positief afgerond? Dan ontvang je van ons het certificaat en mag je vijf jaar aan de slag in de praktijk.

Vestigingen ARBO centrum in Utrecht

ARBO centrum groeit, niet alleen in cursusaanbod, maar ook in vestigingen. Het doel is om voor iedereen in Nederland goed bereikbaar te zijn, zodat we overal onze cursussen aan kunnen bieden. Ben je benieuwd welke vestiging voor jou het meest dichtbij is? Kijk dan eens bij vestigingen.

Waar vind je onze vestiging te Houten?

Onze vestiging te Houten bevind zich vlakbij de A27 en de A12.

Het adres is:

ARBO centrum
Ringveste 3-B
3992 DD Houten

Wil jij je direct inschrijven? Dat kan op onze website.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u bereikbaar op;

info@ARBOcentrum.nl
+31(0)88 - 123 0 888