Verreiker cursus in Hengelo

Ook in industriestad Hengelo bieden wij onze veiligheidscursussen aan. Hengelo staat bekend als industriestad, ook wel metaalstad genoemd,  in het mooie Twente, gelegen in de provincie Overijssel. Hengelo werkt met een stedendriehoek ‘MONT’ genaamd, de driehoek bestaat uit het Duitse Münster, Osnabrück en netwerkstad Twente, welke weer bestaat uit de samenwerkende steden Enschede, Hengelo, Borne en Almelo. Hengeloërs weten wat werken is, veel werkgelegenheid wordt geboden vanuit de metaalindustrie, maar ook door elektrotechnische en chemische bedrijven. Er zullen dan ook veel veiligheidscursussen gevolgd moeten worden zoals een nen3140 cursus, een vca code 95 cursus, diverse cursussen grondverzet, of BHV & AED. En dat kan, bij ARBO centrum! Uiteraard hebben wij nog veel meer te bieden, kijk maar eens op website voor ons volledige aanbod.

De cursus veilig werken met een verreiker in Hengelo

Waarom deze cursus? Werk jij met een verreiker, of is het de bedoeling dat je dat gaat doen? Dan is het raadzaam om de cursus ‘veilig werken met een verreiker’ te doen. Op die manier kan jij of je werkgever aantonen dat je voldoende instructie hebt ontvangen om veilig met het apparaat te kunnen werken. Dit is de werkgever verplicht volgens de Arbowet. De cursus bestaat uit twee onderdelen, het theoriegedeelte waar je mee start en het praktijkgedeelte om de cursus mee af te sluiten.

Tijdens de theorie bespreek je samen met onze ervaren instructeur de relevante en of vernieuwde wet- en regelgeving rondom de verreiker. Er veranderd natuurlijk nog weleens in 5 jaar tijd, zo lang is het certificaat ook geldig. Na vijf jaar mag je de cursus herhalen om je certificaat geldig te houden. Je sluit het theorie gedeelte af met een examen.

Vervolgens volgt het praktijkgedeelte, tijdens dit onderdeel oefen je samen met je medecursisten opdrachten die onze deskundige instructeur geeft. Of misschien zijn er situaties uit de praktijk waar je tegen aan loopt? Bespreek en oefen dit en samen met onze instructeur kom je tot een oplossing. Ook het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een examen, heb je beide examens positief afgerond, dan ontvang je het certificaat en kun je veilig aan het werk met een verreiker.

Vestigingen ARBO centrum in Hengelo

ARBO centrum groeit, niet alleen in cursusaanbod, maar ook in vestigingen. Het doel is om voor iedereen in Nederland goed bereikbaar te zijn, zodat we overal onze cursussen aan kunnen bieden. Ben je benieuwd welke vestiging voor jou het meest dichtbij is? Kijk dan eens bij vestigingen.

Waar vind je onze vestiging te Hengelo?

Onze vestiging te Hengelo bevind zich vlakbij de A1 en de A35.

Het adres is:
ARBO centrum
Aquamarijnstraat 143
7554 NP Hengelo

Wil jij je direct inschrijven? Dat kan op onze website.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u bereikbaar op;

info@ARBOcentrum.nl
+31(0)88 - 123 0 888