Verreiker cursus in Gorinchem

Woon of werk je in de regio Zaltbommel, Dordrecht of in de mooie omgeving rond de Biesbosch? En wil je de cursus ‘veilig werken met de verreiker’ doen? Dat kan op onze vestiging te Gorinchem.

Op onze locatie in de vestingstad Gorinchem, in het zuiden van Nederland, gedeeltelijk in de Alblasserwaard,  bieden wij diverse veiligheidscursussen aan. Waaronder dus de verreiker cursus, maar ook bijvoorbeeld veilig werken met de stapelaarvca code 95 cursus, veilig werken met de heftruck en reachtruck of terminaltrekker cursus, maar ook BHV & AED. Kijk op onze website voor ons uitgebreide cursusaanbod.

Vestigingen Gorinchem van ARBO centrum

ARBO centrum groeit, niet alleen in cursusaanbod, maar ook in vestigingen. Het doel is om voor iedereen in Nederland goed bereikbaar te zijn, zodat we overal onze cursussen aan kunnen bieden. Ben je benieuwd welke vestiging voor jou het meest dichtbij is? Kijk dan eens bij vestigingen.

De cursus veilig werken met een verreiker in Gorinchem, wat kun je verwachten?

Je komt bij ons om je certificaat ‘veilig werken met een verreiker’ te halen, zodat je in de praktijk veilig aan de slag kan. Dan mag je van ons verwachten dat wij je in één dag volledig klaarstomen voor de praktijk. Kom je voor de basiscursus, dan start je om 8.30u en ben je klaar om 15.30u, uiteraard zorgen wij voor een lekkere bak koffie tussendoor en is er voldoende ruimte om even te pauzeren. Kom je voor de herhalingscursus? De herhaling duurt van 8.30u tot 12.00u, zo gepiept dus. Natuurlijk duurt een basiscursus wat langer dan een herhalingscursus.

Want kom je voor de basiscursus? Dan zal je net wat meer wet- en regelgeving moeten leren en iets langer de tijd nodig hebben om de praktijk te oefenen. Toch bestaan beide cursussen uit dezelfde onderdelen, een theorie- en praktijkgedeelte. Deze cursus moet je elke 5 jaar herhalen om je certificaat geldig te houden. In vijf jaar verandert er nog weleens wat in de wet- en regelgeving, dit komt dan ook aan bod in het theoriegedeelte van de cursus. Zowel de basiscursus als herhalingscursus starten met de theorie, welke wordt afgesloten met een examen. Vervolgens is ook het praktijkgedeelte aan de beurt, wat je wederom af moet sluiten met een examen. Zijn beide examens positief afgerond? Dan krijg je van ons het certificaat!

Dankzij een certificaat ‘veilig werken met een verreiker’ kan jij aantonen dat je voldoende onderlegd en geïnstrueerd bent om in de praktijk veilig te kunnen werken met een verreiker. Hiermee voldoet je werkgever aan zijn verplichting om zijn personeel uitgebreide instructie te geven. Zoals in de Arbo-wet staat beschreven dat een werkgever er alles aan moet doen om zijn personeel veiligheidsinstructies te geven, maar ook het aanbieden van PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) horen hierbij.

Waar vind je onze vestiging te Gorinchem?

Onze vestiging te Gorinchem bevind zich vlakbij de A15 en de A27.

Het adres is:

ARBO centrum
Papland 13 – K
4206 CK Gorinchem

Wil jij je direct inschrijven? Dat kan op onze website.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u bereikbaar op;

info@ARBOcentrum.nl
+31(0)88 - 123 0 888