Verreiker cursus in Eindhoven (Best)

Woon of werk je in de regio Eindhoven, Brede of Tilburg? En wil je de cursus ‘veilig werken met de verreiker’ doen? Dat kan op onze vestiging in Best, vlakbij Eindhoven.

Op onze locatie te Best bieden wij diverse veiligheidscursussen aan. Waaronder dus de verreiker cursus, maar ook bijvoorbeeld veilig hijsen een aanslaan van lasten, VCA, of stapelaar, of grondverzet minigraver. Kijk op onze site  voor ons uitgebreide cursusaanbod.

Hoe ziet de cursus verreiker in Eindhoven er uit?

Wij hebben vaste REOB gecertificeerde instructeurs in dienst, kundige vakmensen die weten waar ze over praten. Onze cursussen beginnen altijd met een theoriegedeelte. Onze instructeur neemt samen met de jou en je mede cursisten de theorie door.

Hoe zit het met de wetten en actuele bepalingen rondom het veilig werken met de verreiker? Ben jij goed op de hoogte van de mogelijke wijzigingen in de regelgeving rondom de verreiker? Daarom is het belangrijk om altijd tijd te geven aan de theorie, want zonder kennis van zaken kun je niet veilig werken met de verreiker. Saai? Nee hoor, we zorgen voor voldoende uitdaging en rustmomenten.  In het theoriegedeelte is voldoende tijd en ruimte om je goed voor te bereiden op het theorie examen, waarmee het theoriegedeelte wordt afgesloten.

Hoe werk jij veilig met de verreiker in de praktijk?

Het praktijkgedeelte is het moment dat je kan aantonen dat je veilig kan werken met de verreiker. Voordat je van start gaat neemt de instructeur met de groep cursisten eerst het dagelijks onderhoud door. Waar moet je op letten voordat je werkelijk aan de slag gaat met verreiker? Onderhoud en controle is natuurlijk onmisbaar als het gaat om veilig werken met de verreiker.

Vervolgens laat je door middel van opdrachten  zien dat je voldoende geoefend bent met de verreiker. Ook het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een examen. Bij het succesvol afleggen van beide examens ontvang je het certificaat.

Waar vind je onze vestiging in Eindhoven?

Onze vestiging te Best bevind zich vlakbij het knooppunt Batadorp, wij zijn dus goed te bereiken via de A2, A50 en A58.

Het adres is:

ARBO centrum
De Maas 24
5684 PL Best (Eindhoven)

Wil jij je direct inschrijven? Dat kan op onze website.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u bereikbaar op;

info@ARBOcentrum.nl
+31(0)88 - 123 0 888