Verreiker cursus in Ede

Woon of werk je in de regio Ede, Veenendaal, Gelderse Vallei of op de Veluwe? En wil je de cursus ‘veilig werken met de verreiker’ doen? Dat kan op onze (hoofd)vestiging te Ede. Op onze locatie te Ede bieden wij diverse veiligheidscursussen aan. Waaronder dus de verreiker cursus, maar ook bijvoorbeeld diverse cursussen grondverzet, veilig werken met de hoogwerker, logistiek pakket cursus of BHV & AED en VCA.

Kijk op onze website voor ons uitgebreide cursusaanbod.

De cursus veilig werken met een verreiker in Ede, hoe ziet dat eruit?

Onze vestigingen hebben allemaal dezelfde open uitstraling en voldoende ruimte. Met onze vaste en ervaren REOB gecertificeerde instructeurs garanderen wij een cursus die volledig aansluit op de wensen en verwachtingen. Uiteraard duurt een basiscursus wat langer dan een herhalingscursus. Toch bestaan beide cursussen uit dezelfde onderdelen, een theorie- en praktijkgedeelte. Deze cursus moet je elke 5 jaar herhalen om je certificaat geldig te houden. In vijf jaar verandert er nog weleens wat in de wet- en regelgeving, dit komt dan ook aan bod in het theoriegedeelte van de cursus.

Een cursusdag start altijd met de theorie, tijdens het theoriegedeelte leer en kijk je naar de wet- en regelgeving. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om met je mede cursisten en instructeur te praten over situaties uit de praktijk, hoe pas jij de wet- en regelgeving omtrent de verreiker toe? Samen met je medecursisten sluit je dit gedeelte af met een theorie examen. Na het theoriegedeelte volgt natuurlijk de praktijk, tijdens het praktijkgedeelte laat je zien in hoeverre je geoefend bent met de verreiker, krijg je opdrachten van de instructeur en ook hier kun je situaties uit de praktijk nabootsen. Zijn er momenten in de praktijk waar je tegenaan loopt, of heb je juist een goede tip voor één van je mede cursisten? Samen kom je veel verder. Ook wordt het praktijkgedeelte natuurlijk afgesloten met een examen. Tijdens dit examen laat je zien dat je voldoende geoefend bent met de verreiker om er weer mee aan de slag te gaan op je werk.

Heb je beide examens positief afgerond? Dan krijg je van ons het certificaat! Dankzij een certificaat ‘veilig werken met een verreiker’ kan jij aantonen dat je voldoende onderlegd en geïnstrueerd bent om in de praktijk veilig te kunnen werken met een verreiker. Hiermee voldoet je werkgever aan zijn verplichting om zijn personeel uitgebreide instructie te geven. Zoals in de Arbo-wet staat beschreven dat een werkgever er alles aan moet doen om zijn personeel veiligheidsinstructies te geven, maar ook het aanbieden van PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) horen hierbij.

Waar vind je onze vestiging te Ede?

Onze vestiging te Ede bevind zich vlakbij de A12 en de A30. Vestiging Ede is tevens ook onze hoofdvestiging.

Het adres is:

ARBO centrum
Galvanistraat 14-1
6716 AE Ede

Wil jij je direct inschrijven? Dat kan op onze website.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u bereikbaar op;

info@ARBOcentrum.nl
+31(0)88 - 123 0 888