Verreiker cursus in Drachten

Woon of werk je in de regio Assen, Groningen, Leeuwarden of Heerenveen? En wil je de cursus ‘veilig werken met de verreiker’ doen? Dat kan op onze vestiging te Drachten. Op onze locatie te Drachten bieden wij diverse veiligheidscursussen aan. Waaronder dus de verreiker cursus, maar ook bijvoorbeeld diverse cursussen grondverzet, BHV & AED, logistiek pakket cursus of veilig werken langs de weg

Kijk op onze website voor ons uitgebreide cursusaanbod.

Hoe ziet de cursus verreik in Drachten er uit?

Op al onze vestigingen hebben wij vaste REOB gecertificeerde instructeurs in dienst, gecertificeerde instructeurs met veel ervaring die weten waar ze het over hebben. Onze cursussen bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte.

Doe je de basiscursus dan zullen beide gedeeltes wat langer duren. Doe je een herhalingscursus, ben je ervan op de hoogte of er in de afgelopen 5 jaar wijzigingen zijn geweest in de wet- en regelgeving rondom het veilig werken met de verreiker?

De instructeur zal samen met jou en je mede cursisten voldoende tijd besteden aan beide facetten van de cursus. De stof welke je eerder al geleerd hebt zal worden opgefrist en door samen in gesprek te gaan kom je tot nieuwe inzichten of oplossingen met betrekking tot situaties uit de praktijk. Zowel het theoriegedeelte als de praktijk zullen met een examen worden afgesloten. Bij het positief afronden van beide examens ontvang je het certificaat.

Dankzij een certificaat ‘veilig werken met een verreiker’ kan jij aantonen dat je voldoende onderlegd bent om in de praktijk aan de slag te kunnen. Bovendien voldoet de werkgever aan zijn verplichting om zijn personeel uitgebreide instructie te geven. In de Arbo-wet staat namelijk beschreven dat een werkgever er alles aan moet doen om zijn personeel veiligheidsinstructies te geven, maar ook het aanbieden van PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) horen hierbij.

Waar vind je onze vestiging te Drachten?

Onze vestiging te Drachten bevind zich vlakbij de A7.

Het adres is:

ARBO centrum
De Boeg 12
9206 BB Drachten

Wil jij je direct inschrijven? Dat kan op onze website.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u bereikbaar op;

info@ARBOcentrum.nl
+31(0)88 - 123 0 888