Verreiker cursus in Almere

Woon of werk je in de regio Almere, Amsterdam of Flevoland? En wil je de cursus ‘veilig werken met de verreiker’ doen? Dat kan op onze vestiging in Almere. Op onze locatie in Almere bieden wij diverse veiligheidscursussen aan. Waaronder dus de verreiker cursus, maar ook bijvoorbeeld ‘veilig werken met de heftruck’, NEN3140, of ‘veilig werken langs de weg’, of ‘veilig werken met een hoogwerker’. Kijk op onze site  voor ons uitgebreide cursusaanbod.

Hoe ziet de cursus verreiker in Almere er uit?

Allereerst starten we met het theorie gedeelte van de cursus. Onze REOB gecertificeerde instructeur neemt samen met de cursisten de theorie door. Hoe zit het met de wetten en actuele bepalingen rondom het veilig werken met de verreiker? Ben jij goed op de hoogte van de mogelijke wijzigingen in de regelgeving rondom de verreiker? Daarom is het belangrijk om altijd tijd te geven aan de theorie, want zonder kennis van zaken kun je niet veilig werken met de verreiker. In het theoriegedeelte is voldoende tijd en ruimte om je goed voor te bereiden op het theorie examen, waarmee het theoriegedeelte wordt afgesloten.

Hoe werk jij veilig met de verreiker in de praktijk?

Na de theorie is er het praktijkgedeelte. Voorafgaand aan de cursus kun je vast nadenken over situaties uit de praktijk. Zijn er bijvoorbeeld situaties waar je in jouw specifieke werk met de verreiker tegenaan loopt? Bespreek deze situaties met de instructeur en je medecursisten, samen komen jullie vast tot de beste oplossingen. Door het uitvoeren van opdrachten, laat je zien dat je voldoende geoefend bent met de verreiker. Waar let jij op voordat je gaat werken met de verreiker? Welke dagelijks of periodiek onderhoud heeft de verreiker nodig? Onderhoud is een onmisbaar onderdeel van het veilig werken met de verreiker. Ook het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een examen. Bij het succesvol afleggen van beide examens ontvang je het certificaat.

Waar vind je onze vestiging in Almere?

Onze vestiging te Almere bevind zich vlak naast de A6.

Het adres is:

ARBO centrum
Oplagestraat 6
1321 NJ Almere

Wil jij je direct inschrijven? Dat kan op onze website.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u bereikbaar op;

info@ARBOcentrum.nl
+31(0)88 - 123 0 888