Alle Veilig hijsen en aanslaan van lasten

Veilig werken met de verreiker

Eendaagse opleiding

Haal je verreiker certificaat bij ARBO centrum

Als werkgever wil je natuurlijk dat je medewerkers op een veilige en verantwoorde manier met de verreiker werken. Daar ben je als werkgever zelfs verantwoordelijk voor. Wist je dat je volgens de Arbowet moet kunnen aantonen dat je werkgevers voldoende geschoold zijn? Een verreiker certificaat halen is geen overbodige luxe, maar noodzaak.

Veilig werken met een goede opleiding

Het verreiker certificaat is het bewijs dat een medewerker beschikt over alle theoretische en praktische kennis om veilig en verantwoord te kunnen werken met de machine. ARBO centrum biedt een goede opleiding voor iedereen die werkt met de verreiker. Volg de cursus op onze vestiging in Zoetermeer of Eindhoven. Wij verzorgen ook incompany opleidingen.

Inhoud van de cursus verreiker

De cursusdag begint met een theoriegedeelte, gevolgd door het praktijkgedeelte. Daarin worden de vaardigheden onder begeleiding van onze deskundige instructeurs geoefend. Als voor zowel theorie als praktijk een voldoende wordt gehaald, ontvangt de cursist aan het einde van de dag het verreiker certificaat. Dat diploma is 5 jaar geldig.

Jouw medewerkers leren tijdens de opleiding veilig en verantwoord te werken met de verreiker, alle voorschriften te volgen en dagelijks onderhoud aan de machine uit te voeren.

Volg de cursus op een van de locaties van ARBO centrum

De eendaagse cursussen worden gegeven op onze vestigingen in Zoetermeer en Eindhoven. Wil je een verreiker opleiding voor je personeel in eigen huis volgen? Geen probleem. Wij komen graag op jouw locatie langs om onze kennis en ervaring te delen met je werknemers en zo te zorgen dat op een veilige, juiste en verantwoorde manier wordt gewerkt.

Toelatingseisen voor de verreiker cursus

De opleiding tot verreiker machinist is geschikt voor medewerkers die enige ervaring hebben met het gebruik van de machine. Voor onervaren bestuurders wordt een aangepast programma aangeboden.

Goed opgeleid door ARBO centrum

ARBO centrum is een snel groeiend bedrijf dat opleidingen verzorgt voor het bedienen van heftrucks, reachtrucks, hoogwerkers, rolsteigers en verreikers. Daarnaast bieden we veiligheidscursussen aan, zoals BHV en EHBO.