Alle Veilig werken langs de weg

Veilig werken langs de weg herhalingscursus

Eendaagse opleiding

Herhalingscursus ‘Veilig werken langs de weg’ in één ochtend

Nadat je het certificaat hebt behaald, is deze vijf jaar geldig. Na deze vijf jaar dien je een herhalingscursus ‘veilig werken langs de weg’ te doen om je certificaat te behouden. Een werknemer met een verlopen certificaat is namelijk niet verzekerd. Daarom bieden wij de herhalingscursus ‘veilig werken langs de weg’ aan, een halve dag cursus en je kan de werkzaamheden veilig en gecertificeerd blijven doen.

Voor wie is de herhalingscursus veilig werken langs de weg bedoelt?

Ben je wegenbouwer, asfalteur, kabellegger, wegenreiniger of werk je in een andere functie op of langs de weg? Heb  je het certificaat ‘veilig werken langs de weg’ op zak? Elke 5 jaar moet je deze cursus herhalen, zo blijf je getraind en op de hoogte omtrent wet- en regelgeving.

Hoe ziet de herhalingscursus veilig werken langs de weg eruit?

De herhalingscursus ‘veilig werken langs de weg’ begint om 08.30 uur met een theoriegedeelte, hierna volgt direct een theorie-examen. Na dit theorieblok is er een kort praktijkgedeelte waarin de cursist laat zien dat hij het veilig ‘veilig werken langs de weg’ nog beheerst. Ook het praktijkdeel wordt afgesloten met een examen. Bij het positief afleggen van beide examens ontvangt de cursist een certificaat ‘veilig werken langs de weg’ en ARBO-pas.

  • Geschikt voor iedereen die het certificaat moet verlengen
  • Inclusief certificaat en gebruik materiaal
  • Halfdaagse ‘veilig werken langs de weg’ cursus van 08.30 uur tot uiterlijk 12.00 uur.
  • Certificaat 5 jaar geldig

Kosten werken langs de weg herhalingscursus

Deelname aan de herhalingscursus ‘veilig werken langs de weg’ bedraagt €195,- excl. BTW. Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn een geldig identiteitsbewijs en veiligheidsschoenen. De rest verzorgen wij, lesmateriaal, certificaat en ARBO pas zijn altijd inbegrepen.