Alle Veilig werken langs de weg

Veilig werken langs de weg groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Groepstraining; incompany of bij ons op locatie. Het komt veel voor dat bedrijven meerdere cursisten tegelijk voor een training opgeven. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van de groepstraining op 1 van de locaties van ARBO centrum. Je kunt ook kiezen voor een incompany opleiding. Hierbij vind de training plaats bij de klant.

 Veilig werken langs de weg cursus op eigen locatie
 Cursustijden naar wens in overleg
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9
 Maatwerk veilig werken langs de weg cursus

 Offerte aanvragen Stuur een mail


Voordelen groepstraining veilig werken langs de weg:

  • Jullie bedrijf op 1 locatie
  • Flexibiliteit cursustijden
  • Voorbeelden bedenken van scenario’s binnen jullie bedrijf of werkzaamheden en met de instructeur zoeken naar oplossingen
  • Specifiek ingaan op dagelijks praktijk van de deelnemers
  • Gebruik maken van eigen machines

Doorgaans wordt bij incompany trainingen gebruik gemaakt van eigen machines en materiaal. Door gebruik te maken van eigen machines en materiaal kan de instructeur de cursist zeer specifieke aanwijzingen geven. Uiteraard dienen de machines waarmee wordt gewerkt altijd verzekerd en gekeurd te zijn.

Flexibiliteit in cursustijd

Een andere reden waarom veel wordt gekozen voor groepstrainingen is de flexibiliteit die ARBO centrum bied in de cursustijden. Wij begrijpen als geen ander dat trainingen veelal leiden tot stagnatie van de productie.
Door gebruik te maken van de groepstraining wordt het mogelijk de tijden in onderling overleg vast te stellen. Op de zaterdag, in de avond of juist vroeg in de ochtend.