Alle Veilig werken langs de weg

Veilig werken langs de weg code 95

Registratie bij het CBR (code 95)

veilig werken langs de weg code 95 cursus

Duur dag (minimaal 7 cursus uren)

Voor het beroepsmatig besturen van een voertuig waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is, is Code 95 verplicht. De aanduiding Code 95 (met einddatum) wordt achter de voertuigcategorie op het rijbewijs geplaatst. Met de Code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent voor het besturen van dit voertuig. Code 95 is vijf jaar geldig.

Nascholing Code 95 ‘veilig werken langs de weg’

Code 95 vraagt elke vijf jaar om nascholing van minimaal 35 uur. Alleen dan kun je beroepschauffeur blijven. Veel chauffeurs krijgen te maken met werken langs de weg. Bij ARBO centrum kun je de nascholingscursus Code 95 volgen. In een groepje van maximaal 4 personen worden de cursisten bijgeschoold voor het ‘veilig werken langs de weg’.

Andere nascholingscursussen bij ARBO centrum

Naast de nascholing Code 95 veilig werken langs de weg cursus zijn ook andere cursussen van nascholing mogelijk, waaronder een VCA cursus, heftruckcursus en reachtruckcursus. Deze cursussen zijn erkend door het CBR en zijn CCV gecertificeerd. Onze vestigingen bevinden zich op meerdere locaties door heel Nederland. Zo vind je altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Code 95 behouden? Schrijf je dan vandaag nog in voor een cursus Code 95 veilig werken langs de weg!