VCA Zuid-Holland

Kandidaten voor VCA in Zuid-Holland, bijvoorbeeld cursisten voor VCA in Rotterdam, kunnen bij ARBO centrum terecht. Onze vestiging is in Zoetermeer en derhalve centraal gelegen en goed bereikbaar voor kandidaten voor VCA in Gouda, VCA in Den-Haag en tal van andere plaatsen in Zuid-Holland.

Wie als professional werkzaam is op een bouwterrein of andere risicovolle omgeving, moet kunnen aantonen over de door de Arbowet vereiste kennis te beschikken omtrent veiligheid, gezondheid en milieu. Het behalen van het VCA-certificaat is hiervoor de beste manier. Op onze locatie voor VCA in Zuid-Holland bieden wij zowel de B-VCA (voor uitvoerende professionals) als VCA VOL (voor leidinggevenden) en VIL VCU (voor intercedenten) aan.

VCA cursus Zuid-Holland

Wie onze VCA cursus in Zuid-Holland volgt, vergroot de kans om direct te slagen voor het examen. Alle eisen van de Arbowet komen in de cursus aan bod. Kandidaten worden optimaal voorbereid voor het maken van het examen. Aan bod komen onder andere:=

Per cursus (B-VCA, VCA VOL of VIL VCU) wordt er op correcte wijze op de stof ingegaan. Kandidaten krijgen les van zeer ervaren instructeurs, in een cursus die door ons zelf is samengesteld.

De VCA cursus in Zoetermeer is ook de locatie voor de VCA cursus in Rotterdam of VCA cursus in Den Haag. Op deze locatie kan namelijk ook direct het examen worden afgenomen. De cursus bereidt cursisten hier middels theorie en praktijk op voor.

VCA examen Zuid-Holland

Wij bieden het VCA examen in Zuid-Holland (dus ook het VCA examen in Rotterdam en VCA examen in Den-Haag) direct aan na het volgen van de VCA cursus in Zoetermeer. Zo zit de stof nog vers in het geheugen en is er geoefend in de praktijk, alvorens er examen wordt afgelegd. Wanneer voor het examen een voldoende wordt behaald, wordt het VCA certificaat met een geldigheid van 10 jaar verstrekt. De kosten voor de cursus inclusief het examen bedragen 195 euro per persoon exclusief BTW.

Is het certificaat na 10 jaar gelopen, dan kan opnieuw een cursus worden gevolgd en/of opnieuw examen worden afgelegd om de geldigheid met wederom 10 jaar te verlengen.

Aanmelden voor een VCA cursus