Alle VCA cursus

VCA VOL examen

Alleen examen

Zonder cursus je VCA VOL examen halen

Bij ARBO centrum is het mogelijk om zonder cursus je VCA VOL diploma te halen. Het behaalde certificaat is 10 jaar geldig. Ondanks dat je geen cursusdag hoeft te volgen, raden we je wel aan het examen goed voor te bereiden. Dit kan met behulp van het VCA boek. Wil je dit boek aanschaffen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je adviseren over het boek dat je nodig hebt.

VCA VOL examen

Het VCA examen VOL bestaat uit 70 meerkeuzevragen en dien je binnen 75 minuten te beantwoorden. Wanneer je slaagt voor het examen ontvang je het VCA VOL diploma dat 10 jaar geldig is. Dit VCA examen is gebaseerd op de werkzaamheden van een leidinggevende en bestaat onder andere uit de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van bijeenkomsten om de medewerkers zo veilig mogelijk aan het werk te laten. Het examen VCA wordt gegeven in het;

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Frans

Wil jij je VCA VOL diploma halen?

Met het VCA VOL diploma in bezit kun je aantonen dat je op de hoogte bent van de veiligheidsregels op de werkvloer en dat je over de benodigde kennis beschikt om de kans op eventuele ongevallen te verkleinen. Wil je meer weten over het VCA VOL examen of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.