Alle VCA cursus

VCA VOL e-learning

Goed voorbereid

Voor wie het liefste in de eigen tijd en op eigen tempo leert voor de VCA VOL-certificering, is er een VCA VOL e-learning cursus. Hiermee kan men voor de VCA online studeren. Het VCA VOL e-learning programma voldoet vanzelfsprekend aan alle vereisten en behandelt dezelfde stof als in de cursus die op locatie wordt gegeven.

Het is niet voor iedereen wenselijk of mogelijk om de cursus op locatie te volgen. Hoewel er diverse cursuslocaties door het land te vinden zijn en het ook mogelijk is om - wanneer er sprake is van meerdere cursisten - de cursus op eigen locatie plaats te laten vinden, kan vanuit huis leren voor sommigen de beste optie zijn.

Waarom de VCA VOL e-learning bij ARBO centrum?

Tijd en geld besparend
 Altijd en overal beschikbaar
 Op je eigen tempo voorbereiden
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9

Koop nu voor €59,-


VCA cursus online, wanneer het jou uitkomt

De VCA cursus online is specifiek ontwikkeld met het oog op cursisten die waarde hechten aan, of behoefte hebben aan flexibiliteit. In tegenstelling tot traditionele cursussen waarbij de stof op gezette tijden op vaste locaties behandeld wordt, kan iedere cursist met de VCA cursus online zelf bepalen wanneer er wat geleerd wordt.

Deze cursus is dus zeer geschikt om te combineren met bijvoorbeeld een fulltime baan of andere verplichtingen. Omdat het mogelijk is om naar eigen inzicht en in de eigen tijd te leren, wordt het behalen van het VCA VOL diploma een stuk toegankelijker.

Voor wie is de VOL VCA e-learning?

VCA VOL e-learning is beschikbaar voor iedere cursist. Iedereen die het prettiger vindt om in de eigen tijd en in eigen tempo te leren voor het VCA VOL examen, kan ervoor kiezen om de VOL VCA e-learning cursus te volgen. Elke kandidaat is hierbij uiteraard verantwoordelijk voor zijn/haar eigen voortgang.

Wat is VCA VOL en waarom is deze verplicht? De VCA VOL is bedoeld voor leidinggevenden. Dit kan zowel een leidinggevende in loondienst zijn als een ZZP’er. In tegenstelling tot de VCA basiscursus, richt VCA VOL zich niet alleen op de eigen veiligheid, maar op die van medewerkers.

Ben je goed voorbereid? Schrijf je in voor het VCA examen

Wie in het bezit is van een VCA VOL certificaat heeft dus aangetoond over de benodigde kennis te beschikken om op de bouwlocatie of elke andere risicovolle plek teams veilig en verantwoordelijk leiding te kunnen geven, met oog voor milieu, omgeving, veiligheid en risico’s.

Door middel van de e-learning cursus kan worden gezorgd voor een optimale voorbereiding voor het VCA VOL examen, dat moet worden afgelegd om het VCA certificaat te kunnen behalen. Vanzelfsprekend kan het kennisniveau in e-learning cursus ook getoetst worden. Wanneer de cursist voldoende is voorbereid, kan worden ingeschreven voor het examen. De VCA examen kosten bedragen 75 euro exclusiet BTW per cursist.

Graag nog beter voorbereiden?

Om te zorgen voor een optimale voorbereiding kan een gratis VCA proefexamen worden afgelegd. Dit gratis VCA proefexamen is in alle opzichten volledig representatief voor het daadwerkelijke examen. Om het leren voor de VCA VOL e-learning cursus te ondersteunen, is het mogelijk om een VCA VOL boek aan te schaffen.

Koop nu voor €59,-