VCA Utrecht

De VCA in Utrecht behalen, kan bij ARBO centrum. Wij bieden een VCA cursus in Utrecht voor zowel B-VCA als VCA VOL en VIL VCU. Er worden drie verschillende cursussen gegeven, omdat de Arbowet andere eisen stelt aan uitvoerende professionals dan aan leidinggevenden of intercedenten. De basis VCA cursus is bedoeld om professionals op een bouwplaats of andere risicovolle omgeving de benodigde kennis bij te brengen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. De VCA VOL cursus biedt deze kennis specifiek voor leidinggevenden, met het oog op het verzekeren van veiligheid voor teams, en de VIL VCU zorgt ervoor dat intercedenten weten welke professionals zij moeten uitzenden.

Ook voor VCA Amersfoort of andere plaatsen in Utrecht, kan men bij ons centrum voor VCA in Utrecht terecht.

VCA cursus Utrecht

De VCA cursus in Utrecht vormt de ideale manier voor professionals in Utrecht om zich optimaal voor te bereiden op het afleggen van het examen en het behalen van het certificaat. Ook de VCA cursus in Amersfoort en VCA in Houten wordt afgelegd in Utrecht. Hier kunnen wij namelijk zowel de cursus verzorgen, alsmede het examen direct aanbieden.

De VCA cursus in Utrecht is door ons in eigen huis ontwikkeld door professionals met zeer veel kennis en ervaring op het gebied van VCA en de Arbowet. In de cursus komen alle gebieden van het examen en alle eisen van de Arbowet aan bod, zoals:

VCA examen Utrecht

Onze vestiging is direct ook de locatie voor het afleggen van het VCA examen in Utrecht. Het examen wordt na het afronden van de cursus afgelegd. Iedere kandidaat kan bij ons dus het VCA certificaat in een dag halen. Wordt het examen met een voldoende afgesloten, dan ontvangt de kandidaat het VCA-certificaat. Dit certificaat is 10 jaar geldig en hiermee kan worden aangetoond dat aan de eisen van de Arbowet is voldaan.

Aanmelden voor een VCA cursus