VCA proefexamen

Wil jij je goed voorbereiden op het VCA examen? Bij ARBO centrum bieden wij gratis VCA proefexamens aan om jezelf goed voorbereiden op het officiële VCA basis examen en VCA VOL examen. Test vandaag nog of jij klaar bent voor het officiële examen.

Proefexamen VCA basis

Proefexamen VCA VOL

Het proefexamen VCA basis bevat vragen die ook in het officiële examen kunnen voorkomen. Het VCA proefexamen bevat 10 willekeurige vragen, elke keer als jij het VCA basis proefexamen maakt krijg je andere vragen.

LET OP: Het officiële examen voor de VCA basis bevat 40 vragen waarvoor je 60 minuten de tijd hebt.
Het proefexamen VCA VOL bevat vragen die ook in het officiële examen kunnen voorkomen. Het VCA proefexamen bevat 10 willekeurige vragen, elke keer als jij het VCA VOL proefexamen maakt krijg je andere vragen.

LET OP: Het officiële examen voor de VCA VOL bevat 70 vragen waarvoor je 75 minuten de tijd hebt. 
Proefexamen VCA Basis Proefexamen VCA VOL

 

Gratis VCA proefexamen oefenen

Kies of jij een VCA proefexamen wil maken voor VCA basis of VCA VOL. Ieder proefexamen bevat 10 willekeurige vragen. Na het beantwoorden van alle examenvragen, krijg je direct de uitslag. Ben jij geslaagd? Dan kan je jezelf inschrijven voor het officiële VCA examen. Geen voldoende gehaald? Oefen dan gerust geheel gratis door.

Nog niet voldoende VCA kennis?

Beschik jij nog niet over voldoende kennis om het examen te maken? Dan raden wij aan om een VCA cursus te volgen alvorens jij het officiële examen gaat beginnen. Tijdens de cursus wordt alle stof behandeld zodat jij daarna met een gerust hart het examen kan maken. Tijdens onze VCA cursussen worden er verschillende VCA proefexamens geoefend, zodat jij aan het einde van de dag goed voorbereid aan het officiële VCA examen kan beginnen. Het examen zit namelijk bij de prijs van de cursusdag in.

Bekijk alle VCA cursussen.

VCA VOL of VCA basis halen met E-learning

Heb jij geen tijd of zin in een VCA cursusdag? Dan kan je kiezen voor een VCA examen zonder cursus, maar met cursusboek. Ook hebben wij een VCA e-learning module late ontwikkelen om geheel in je eigen tempo de VCA stof te leren vanuit huis of kantoor. Ben jij goed voorbereid na onze e-learning, schrijf je dan in voor een los VCA examen.