VCA Overijssel

Wie zijn/haar VCA in Overijssel wil halen, kan hiervoor perfect bij ARBO centrum terecht. Wij beschikken namelijk over twee verschillende VCA locaties in Overijssel, te weten in Zwolle en Hengelo. Hier worden alle mogelijke VCA cursussen gegeven en is het mogelijk om op dezelfde dag zowel de gewenste VCA cursus alsmede het bijbehorende examen te doen. Zo kan iedereen dus binnen een dag het VCA-certificaat behalen.

Onze cursuslocaties voor VCA in Overijssel zijn al jaren zeer populair. Wij krijgen cursisten voor VCA uit Hengelo, VCA uit Zwolle, VCA uit Almelo en tal van andere plekken uit de provincie en regio. Omdat wij zowel B-VCA als VCA VOL en VIL VCU bieden, kan iedereen bij ons de cursus volgen.

VCA cursus Overijssel

Onze VCA cursus in Overijssel is in eigen beheer samengesteld, door zeer ervaren experts op het gebied van VCA en de Arbowet. Dit betekent dat het volgen van de cursus de ideale voorbereiding vormt op het afleggen van het examen.

Na de VCA cursus in Overijssel leggen kandidaten het examen af. Hierin wordt de stof uit de cursus getoetst. Wordt het examen met een voldoende afgerond, dan ontvangt de kandidaat het VCA-certificaat met een geldigheidsduur van 10 jaar.

De VCA cursus in Drenthe behandelt de volgende onderdelen:

VCA examen Zwolle

Voor het afleggen van het VCA Examen in Zwolle kunnen kandidaten op de cursuslocatie van ARBO centrum terecht. Het VCA examen in Zwolle is een officieel erkend examen waarmee het VCA-certificaat wordt behaald. Met dit certificaat kan worden aangetoond dat professionals over gedegen kennis beschikken en bevoegd zijn om op een bouwplaats of in een andere risicovolle omgeving te werken.

Het VCA examen in Zwolle kan worden afgelegd voor B-VCA (voor uitvoerende professionals), voor VCA VOL (voor leidinggevenden) en voor VIL VCU (voor intercedenten).

Aanmelden voor een VCA cursus