VCA Noord-Holland

Voor het behalen van de VCA in Noord-Holland, heeft ARBO centrum een vestiging in Amsterdam. Niet eerder konden kandidaten voor VCA in Amsterdam, VCA in Zaandam, VCA in Haarlem of elke andere plaats in Noord-Holland hiervoor zo dichtbij terecht. Wij bieden zowel de B-VCA cursus als de VCA VOL en VIL VCU cursus. Zo is er voor elke professional een geschikt cursusaanbod.

De Arbowet verplicht om te voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het behalen van het VCA certificaat is hiervoor de beste manier. Hiermee kan voor een periode van vijf jaar worden aangetoond dat er voldaan is aan de eisen. De eisen zijn verschillend voor uitvoerende professionals (B-VCA), leidinggevende professionals (VCA VOL) en intercedenten (VIL VCU). Vandaar dat er ook verschillende cursussen worden aangeboden.

VCA Cursus Noord-Holland

Onze VCA Cursus in Noord-Holland is door ons zelf samengesteld door ervaren professionals. Zij hebben uitvoerige kennis op het gebied van de VCA en de Arbowet. Onze VCA cursus in Amsterdam kenmerkt zich dan ook door een zeer hoog niveau, temeer omdat de cursisten les krijgen van instructeurs met jarenlange ervaring.

Zowel de cursus B-VCA als VCA VOL in Amsterdam behandelt dezelfde stof. De focus ligt echter anders. B-VCA richt zich op eigen veiligheid, gezondheid en milieu, terwijl de VCA VOL cursus specifiek is ontwikkeld voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor het welzijn en de veiligheid van hun team.

De cursus VCA in Noord-Holland / Amsterdam behandelt de volgende onderdelen:

VCA examen Noord-Holland

Het VCA examen voor Noord-Holland wordt ook op onze cursus in Amsterdam afgelegd. Het VCA examen in Amsterdam wordt op dezelfde dag afgelegd als de cursus. Op deze manier kunnen cursisten in een dag het VCA-certificaat behalen, uiteraard onder voorwaarde dat het examen met een voldoende wordt afgesloten.

De prijs voor de VCA cursus in Noord-Holland en het VCA examen in Noord-Holland bedraagt 195 euro exclusief BTW per persoon. Het VCA-certificaat is 10 jaar geldig.

Aanmelden voor een VCA cursus