VCA Limburg

Wie werkt op een bouwlocatie of andere risicovolle locatie, is verplicht om aan de eisen uit de Arbowet te voldoen. Daarom komen professionals voor de VCA in Limburg naar de locatie van ARBO Centrum in Venray. Hier worden alle VCA-cursussen gegeven, zowel de B-VCA als de VCA VOL en VIL VCU.

Voorbereiden op het examen voor het VCA certificaat kan ook op eigen gelegenheid. Met onze cursus zorgt iedere kandidaat echter voor een perfecte voorbereiding die de kans op direct slagen aanzienlijk verhoogt. De cursussen zijn inhoudelijk volledig afgestemd op de hoedanigheid van de professional. Dit betekent dat de B-VCA cursus ingaat op de veiligheid, gezondheid en het milieu op locatie op persoonlijk vlak, terwijl de VCA VOL cursus zich richt op leidinggevenden die het welzijn en de veiligheid van hun team moeten waarborgen.

VCA cursus Limburg

De VCA cursus in Limburg duurt een dagdeel. Tijdens de VCA cursus in Venray komen alle eisen uit de Arbowet aan bod, waaronder:

De cursus is samengesteld door onze eigen, ervaren instructeurs en specialisten die beschikken over riante ervaring op het gebied van VCA en de Arbowet.

VCA examen Limburg

Ook het VCA examen in Limburg vindt plaats in ons eigen centrum. Cursisten doen dus VCA examen in Venray, direct na het volgen van de cursus. Alle stof zit dus vers in het geheugen en dit vergroot de kans op direct slagen. Wordt er een voldoende gehaald voor het examen, dan ontvangt de cursist het VCA-certificaat.

Met dit VCA-certificaat kan voor een duur van tien jaar worden aangetoond dat aan alle eisen van de Arbowet is voldaan. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving en bewijst dat professionals hun werk verantwoord uit kunnen voeren. De kosten voor het volgen van de cursus en het doen van examen op onze locatie voor VCA in Limburg (Venray) bedragen 195 euro per persoon, exclusief BTW.

Aanmelden voor een VCA cursus