VCA Groningen

Met het VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) voldoen professionals aan de eisen die worden gesteld aan het werken op een bouwplaats of andere risicovolle omgevingen in de bouwsector en andere gespecificeerde sectoren. Voor het behalen van de VCA in Groningen kan men bij ARBO centrum terecht. Onze locatie in Drachten is eenvoudig vanuit Groningen bereikbaar.

Wie op zoek is naar een opleiding VCA in Groningen kan voor alle mogelijke opleidingen bij ons terecht. Dit betekent uiteraard het B-VCA diploma, maar ook voor het VOL VCA (voor leidinggevenden) en VIL VCU (voor intercedenten)

VCA cursus Groningen

Onze VCA cursus in Groningen is door ervaren experts samengesteld met het oog op de Arbowet. Door deze cursus te volgen, wordt het VCA certificaat behaald. Hiermee kan door de cursist voor een periode van 5 jaar worden aangetoond dat hij/zij over de benodigde kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu beschikt.

De VCA basiscursus in Groningen is geschikt voor alle uitvoerende professionals op de bouwplaats, ook voor ZZP’ers. Voor leidinggevenden is de VOL VCA cursus in Groningen. Deze cursus richt zich specifiek op leidinggevenden en heeft naast aandacht voor de eigen veiligheid ook aandacht voor de veiligheid van teamleden op het gebied van algemene veiligheid, gezondheid en milieu.

VCA examen Groningen

Na het volgen van de VCA cursus wordt het VCA examen afgenomen. Slaagt men voor het examen, dan wordt het VCA certificaat met een geldigheidsduur van 10 jaar afgegeven. Tijdens het VCA examen in Groningen worden kandidaten getoetst op de volgende onderdelen:

Op onze locatie voor VCA in Groningen (Drachten), worden de volgende cursussen verzorgd:

Alle prijzen zijn inclusief het afleggen van het examen. Ook worden op onze locatie voor de VCA cursus in Groningen herhalingscursussen aangeboden.

Aanmelden voor een VCA cursus