VCA Gelderland

Voor het volgen van een cursus VCA in Gelderland, en het afleggen van het examen, beschikt ARBO Centrum over een eigen locatie. In Ede kan iedere professional voor het behalen van het VCA diploma in Gelderland terecht. Ervaren instructeurs met gedegen kennis van zaken bieden hier cursussen aan voor B-VCA (voor uitvoerende professionals), VOL VCA (voor leidinggevenden) en VIL VCU (voor intercedenten).

Werken op een bouwplaats of andere risicovolle omgeving, brengt gevaren met zich mee. Daarom moet iedereen die hier werkzaam is, kunnen aantonen dat hij/zij over gedegen kennis van de risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu beschikt. Het VCA-certificaat is de ideale manier om dit aan te tonen. Hiermee laat de bezitter hiervan namelijk zien te voldoen aan de eisen die de Arbowet stelt.

Onze locatie in Ede wordt gebruikt voor kandidaten voor VCA in Ede, VCA in Apeldoorn en tal van andere plekken uit de provincie.

VCA cursus Gelderland

Het volgen van een VCA cursus in Gelderland bij ARBO centrum zorgt voor een optimale voorbereiding voor het halen van het VCA certificaat. Aan bod komt namelijk alle stof die door de Arbowet verplicht is gesteld en welke wordt getoetst op het examen. Aan bod tijdens de VCA cursus in Ede komen de volgende onderwerpen:

VCA examen Gelderland

Voor het afleggen van het VCA examen in Apeldoorn of VCA examen in Arnhem kan men bij ons centrum voor VCA in Ede terecht. Hier kunnen kandidaten het officiële VCA examen in Gelderland afleggen en zo het VCA certificaat behalen.

Het VCA certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar. Is het certificaat verlopen na die tien jaar, dan kan er opnieuw een cursus worden gevolgd en examen worden afgelegd om de duur met wederom 10 jaar te verlengen.

De VCA cursus in Gelderland en het VCA examen in Gelderland vinden op dezelfde dag plaats. Zo kan iedere professional dus binnen een dag het gewenste VCA diploma behalen.

Aanmelden voor een VCA cursus