VCA Flevoland

Professionals die werkzaam zijn in Flevoland, willen natuurlijk ook graag de VCA in Flevoland halen. Dat kan bij ARBO centrum. Wij bieden een perfecte locatie voor de VCA cursus in Almere en VCA in heel Flevoland. Kandidaten voor zowel de B-VCA als de VCA VOL en VIL VCU kunnen hier terecht.

VCA cursus Flevoland

Onze VCA cursus in Flevoland is de ideale manier voor professionals in plaatsen als Almere, Lelystad, Dronten, Kampen, Zeewolde en andere gemeenten om zich voor te bereiden op het afleggen van het examen.

De VCA cursus in Flevoland is door ons zelf samengesteld, door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van VCA en de Arbowet.

De Arbowet verplicht professionals die werken op een bouwterrein of een andere risicovolle omgeving om voldoende kennis te hebben op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Het volgen van de VCA cursus is de ideale manier om hiervoor te zorgen. De cursus gaat in op alle belangrijke facetten van de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers.

De VCA cursus in Flevoland bestaat uit de volgende onderdelen:

VCA examen Almere

Het VCA examen kan in Almere worden afgelegd. Voor onze VCA cursus in Flevoland geldt dat cursisten binnen een dag het VCA examen kunnen halen. Het VCA examen in Almere wordt direct afgelegd na het volgen van de cursus. Er kunnen cursussen worden gevolgd en examens worden afgelegd voor de basis VCA (voor uitvoerende professionals). VCA VOL (leidinggegevenden) en VIL VCU (intercedenten). Behaalt de kandidaat een voldoende voor het examen, dan zal het VCA-certificaat voor de duur van 10 jaar worden afgegeven.

De prijs voor de VCA cursus in Flevoland bedraagt 195 euro exclusief BTW per deelnemer. Dit is inclusief de prijs voor het afleggen van het examen.

Aanmelden voor een VCA cursus