Alle VCA cursus

VCA basis E learning

Goed voorbereid

VCA e-learning volgen wanneer jou dat uitkomt

Bij ARBO centrum staat veiligheid op nummer één. Daarom bieden we diverse cursussen aan waarmee je de veiligheid op de werkvloer kunt vergroten. Het behalen van het VCA certificaat behoort tot de mogelijkheden. Je kunt deze cursus volgen op een van onze locaties in Nederland, of incompany, waarbij onze instructeurs bij jou langskomen op jouw locatie. Het is echter ook mogelijk een e-learning programma te volgen.

Waarom de VCA basis e-learning bij ARBO centrum?

Tijd en geld besparend
 Altijd en overal beschikbaar
 Op je eigen tempo voorbereiden
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9

Koop nu voor €59,-


Met het VCA e-learning programma leer je in je eigen tempo de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Wanneer je de online cursus goed hebt afgesloten, kan je een examen inplannen (examen is niet bij de prijs inbegrepen). Wanneer je dit examen succesvol afrondt, ontvang je je VCA certificaat. Het doel van de VCA cursussen bij ARBO centrum is het vergroten van de bewustwording en kennis van veilig werken voor alle medewerkers binnen een bedrijf, zowel met als zonder leidinggevende functie.

Direct van start met VCA e-learning

Het belangrijkste voordeel van het VCA e-learning programma is dat je je theorie kunt leren wanneer dit jou uitkomt. Bereid je voor op je examen op jouw eigen tempo. Zodra je je voor het e-learning programma hebt ingeschreven, ontvang je een activatiecode waarmee je de e-learning kunt starten. Je bepaalt zelf hoe lang, waar en wanneer je de cursus doorloopt. Het programma bestaat alleen uit e-learning. Wanneer je de e-learning goed hebt doorlopen kan je via onze website zelf een VCA-examen inplannen om het VCA-certificaat te behalen.

Koop nu voor €59,-