VCA cursus volgen in Ede

ARBO centrum heeft naast de hoofdvestiging in Ede locaties door heel Nederland. Zo is ARBO centrum altijd dicht in de buurt. Op onze hoofvestiging in Ede verzorgen we niet alleen VCA basis, VCA VOL en VIL VCU cursussen. We verzorgen ook BHV, heftruck en hoogwerker opleidingen. Op de hoofdvestiging in Ede is de centrale administratie gevestigd.

VCA halen in Ede?

De hoofdvestiging van ARBO centrum ligt dicht aan de A12 en is daardoor uitermate goed bereikbaar. Veenendaal, Arnhem, Barneveld en Nijmegen liggen allemaal binnen 30 minuten reistijd met de auto van Ede. De VCA opleiding in Ede duurt één dag en wordt afgesloten met een VCA examen. Wil je alleen VCA examen halen in Ede? Ook dan kun je bij ARBO centrum in Ede terecht.

Diverse VCA cursussen in Ede

Op onze locatie in Ede kun je zowel terecht voor B-VCA, VOL-VCA en VIL VCU. B-VCA, oftewel basis VCA, toont aan dat je beschikt over de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). VOL-VCA is uitgebreider en speciaal bedoeld voor leidinggevenden. Een ZZP-er moet echter ook beschikken over VOL-VCA.

Werk je in de uitzendbranche als intercedent of leidinggevende? Dan is VIL VCU voor jou bestemd. Alle cursussen in Ede bieden wij aan op basis van open inschrijving. Ben je met meerdere personen? Dan verzorgen wij graag een specifieke groepstraining in Ede of bij jou op locatie.