In Drachten je VCA examen behalen

VCA opleiding volgen in Drachten

Met een vestiging in het Friese Drachten zijn de VCA opleidingen van ARBO centrum ook in het noorden van Nederland vertegenwoordigd. Drachten is vooralsnog de enige vestiging in Friesland waar door ons cursussen gegeven worden. We geven in Drachten naast VCA basis, VCA VOL en VIL VCU cursussen ook andere cursussen, zoals BHV, heftruck en hoogwerker opleidingen. Dit maakt Drachten tot een volwaardige vestiging van ARBO centrum.

VCA examen halen in Drachten?

Wil jij je VCA examen halen in Drachten? De locatie in Drachten is eenvoudig te bereiken door de verbinding met de A7 of N31. Vanuit Leeuwarden, Groningen, Heerenveen en Assen ben je zo in Drachten. Aan het einde van de cursusdag wordt het VCA examen afgenomen. Wil je geen VCA cursus volgen, maar wel een VCA examen afleggen? Ook dan kun je bij de vestiging van ARBO centrum in Drachten terecht.

VCA cursussen in Drachten

In Drachten verzorgen wij de opleidingen B-VCA, VOL-VCA en VIL VCU. Met Basis VCA (B-VCA) laat je zien te beschikken over de basiskennis op het gebied van Veiligheid, gezondheid en Milieu (VGM). Als leidinggevende is dat net niet genoeg, dus VOL-VCA is in dat geval noodzakelijk. Als ZZP-er word je geacht in het bezit te zijn van VOL-VCA. Ben je werkzaam in de uitzendbranche als intercedent of leidinggevende? Dan ga je voor VIL VCU. In Drachten biedt ARBO centrum VCA cursussen aan bij open inschrijving. Voor groepen maakt ARBO centrum afspraken op maat. Groepen kunnen de VCA-opleidingen zowel op een eigen locatie als in Drachten volgen.