Alle VCA cursus

VCA cursus in het Pools

Inlcusief examen

Wat is VCA en waar staat het voor?

Veel opdrachtgevers stellen tegenwoordig verplicht dat medewerkers in het bezit zijn van een VCA certificaat.
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met een VCA certificaat toon je aan dat je voldoende kennis hebt over hoe veilig te werken op en rond een werkplaats.

VCA cursus in het Pools

Tegenwoordig werken er ook veel Poolse mensen in Nederland, voornamelijk in de agrarische sector en de bouw. Van je Poolse collega’s wordt hetzelfde verwacht als van je Nederlandse collega’s. Een opdrachtgever kan eisen dat de medewerkers op de werkplaats in het bezit zijn van het VCA certificaat. Bij ARBO centrum hebben wij een Poolssprekende instructeur in dienst die diverse veiligheidsopleidingen verzorgd volgens de Nederlandse wet- en regelgeving. Zowel de theorie als het examen worden in het Pools aangeboden.

Hoe ziet de cursus VCA in het Pools eruit?

Je VCA diploma kun je bij ARBO centrum in één dag halen. Tijdens de cursus VCA in het Pools wordt er aandacht geschonken aan de volgende onderwerpen;

  • Wetgeving
  • Ongevallen: oorzaken en preventie
  • Gevaarlijke stoffen
  • Ergonomische werkplek
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

De cursus wordt afgesloten met een examen, dit examen duurt ongeveer een uur en wordt afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. Met het behalen van het basis VCA diploma laat je zien dat je beschikt over de basiskennis van VGM, zoals gesteld door VCA. Je toont aan dat je veilig werkt, volgens de standaard van VCA. Je houdt rekening met de veiligheid en gezondheid van jou en anderen, maar denk daarbij ook aan het milieu. Zowel de cursus, als het examen worden in het Pools aangeboden, besproken en afgenomen.

Direct inschrijven

Meer weten over onze veiligheidscursussen en opleidingen in het Pools?

ARBO centrum is gestart met het geven van veiligheidscursussen in het Pools omdat er veel vraag naar is. ARBO centrum is een groeiend bedrijf met vestigingen door heel Nederland, zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Ook ons cursusaanbod groeit nog steeds.