VCA certificaat

Het VCA certificaat halen? Een belangrijke certificering in risicovolle branches, zoals de bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouw. Het certificaat toont aan dat medewerkers zowel de veiligheid, gezondheid als milieu-aspecten tijdens het werk beheersen. En dat iedereen netjes op de hoogte is van de risico’s op de werkvloer.

Waarom je VCA certificaat halen bij ARBO centrum?

Slagingspercentage van 95% 
 1.500 cursisten per maand
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9
 Meer dan 10 eigen vestigingen


Wat is een VCA certificaat?

VCA certificaat

Wat is een VCA certificaat en waarom is dat belangrijk? De betekenis staat voor de Veiligheid-, gezondheid- en milieu-Check voor Aannemers. Er bestaan verschillende certificaten, waarmee jouw organisatie netjes voldoet aan de belangrijke richtlijn om veilig te werken. Dat is een wettelijke verplichting, waar het VCA certificaat een gebruikelijke oplossing voor vormt.

VCA certificaat opvragen

Veel opdrachtgevers zullen het VCA certificaat opvragen, voordat ze een opdracht aan jouw organisatie verstrekken. Ze letten daarbij natuurlijk op de geldigheid, net als op het type certificaat en welke medewerkers die in het bezit hebben. Wij bieden de cursussen en examens, om het certificaat te halen, te behouden en aan opdrachtgevers die daarom vragen te kunnen presenteren.

Verschillende soorten VCA certificaten

We onderscheiden verschillende soorten certificaten. Het VCA certificaat halen? Vergelijk dan de volgende varianten:

Het VCA certificaat halen? Wij denken graag met je mee welk type geschikt is voor welke medewerkers binnen de organisatie.
Bekijk alle VCA cursussen

VCA certificaat kosten

Benieuwd naar de VCA certificaat kosten? De prijs hangt samen met het type certificaat dat belangrijk is voor jouw organisatie. Gaat het om een basiscursus voor enkele medewerkers of wil je de certificering halen met de complete afdeling of alle werknemers? Geef ons aan waar je naar op zoek bent voor de organisatie, dan berekenen we de kosten en prijs op basis van het best passende aanbod. Of schrijf je online meteen in.