VCA Brabant

Voor het volgen voor een cursus VCA Brabant en/of het afleggen van het examen, bieden wij een locatie in Best, nabij Eindhoven. Cursisten voor VCA in Eindhoven alsmede VCA door heel Brabant kunnen hier terecht voor een vakkundige cursus en een officieel examen.

Op onze locatie voor VCA in Brabant bieden wij zowel de B-VCA cursus als de VCA VOL en VIL VCU cursus. De basis VCA cursus is bedoeld voor uitvoerende professionals, terwijl de VCA VOL zich richt op leidinggevenden en de VIL VCU op intercedenten.

VCA cursus Brabant

Wie zoekt naar een VCA cursus in Eindhoven, kan dus in de buurt terecht. Elke deelnemer aan een VCA cursus in Brabant is welkom. Onze cursus is door ons zelf samengesteld, door ervaren professionals die alles weten op het gebied van VCA en de Arbowet.

De Arbowet is namelijk de drijvende kracht achter de VCA, de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. De wet verplicht professionals die werkzaam zijn op een bouwterrein of vergelijkbare risicovolle omgeving om gedegen kennis te hebben van veiligheid, gezondheid en milieu. Maar hoe kan dit bewezen worden? Dat kan door middel van het behalen van het VCA-certificaat.

Onze VCA cursus in Brabant vormt de perfecte voorbereiding op het behalen van het certificaat. Er wordt uitgebreid ingegaan op de theorie met het oog op de eisen in de Arbowet. Onderdelen die aan bod komen zijn onder andere:

VCA examen Brabant

Direct na de cursus kan het VCA examen in Brabant worden afgelegd. Voor kandidaten voor het VCA examen in Eindhoven is onze locatie de ideale plaats. Het examen kan al worden afgelegd voor 75 euro per persoon, exclusief BTW. In combinatie met de cursus kost het VCA examen in Brabant 195 euro per persoon exclusief BTW.

Wordt het examen met een voldoende afgesloten, dan ontvang de kandidaat het VCA-certificaat. Dit certificaat is 10 jaar geldig en hiermee kan worden aangetoond dat alle benodigde kennis aanwezig is. Na het verlopen van deze periode kan opnieuw examen worden gedaan, al dan niet in combinatie met een cursus, om het certificaat met opnieuw tien jaar te verlengen.

Aanmelden voor een VCA cursus