Volg jouw eendaagse VCA cursus in Almere

VCA cursussen bij ARBO centrum in Almere

Ondanks dat de eerste woningen in Almere pas omstreeks 1976 werden opgeleverd, is Almere ondertussen wat betreft inwonersaantal de zevende gemeente van Nederland. Almere groeit nog steeds snel en de VCA cursus in Almere mag dan ook niet ontbreken. In Almere worden naast VCA ook andere cursussen gegeven, zoals BHV, heftruck en hoogwerker opleidingen. Op onze trainingslocatie in Almere kun je voor vrijwel iedere opleiding van ARBO centrum terecht.

Bezoek onze vestiging in Almere

Wanneer je je VCA certificaat in Almere wilt behalen, is onze trainingslocatie goed bereikbaar vanuit Lelystad, Harderwijk en via de Hollandse brug vanuit Muiden en Amsterdam. We organiseren in Almere naast VCA groepstrainingen ook regelmatig VCA examens en trainingen op basis van open inschrijving. Op onze locatie in Almere wordt direct na de cursus het VCA examen afgenomen.

Aanbod VCA cursussen in Almere

In Almere verzorgt ARBO centrum de opleidingen B-VCA, VOL-VCA en VIL VCU. Met je Basis VCA (B-VCA) certificaat toon je aan te beschikken over de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Geef je leiding of ben je ZZP-er? Dan is extra kennis noodzakelijk en is VOL-VCA de juiste keuze. Voor de uitzendbranche gelden andere regels. Als je werkzaam bent in de uitzendbranche als intercedent of leidinggevende kies je VIL VCU. In Almere verzorgen wij hoofdzakelijk groepstrainingen, maar je kunt ook regelmatig terecht voor VCA cursussen op basis van open inschrijving. Groepstrainingen VCA hoeven niet plaats te vinden op onze locatie in Almere, wij komen ook graag naar jouw bedrijf toe.