Vacature: parttime telemarketeer

ARBO centrum groeit en daarom zijn we per januari 2020 op zoek naar een parttime medewerk(st)er voor onze telemarketing afdeling. Je komt te werken bij de collega’s van de binnendienst verkoop op het hoofdkantoor in Ede.

ARBO centrum is een opleider voor alle veiligheidsopleidingen met op dit moment tien vestigingen verspreid door heel Nederland. Ook verzorgen wij certificeringen en geven wij advies met betrekking tot (bedrijfs)veiligheid. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ede en hier is ook onze ARBO winkel gevestigd. Alle andere vestigingen fungeren als opleidingslocaties.

Functieomschrijving

Je zal je voornamelijk bezighouden met het telefonisch benaderen van prospects, gesegmenteerd op basis van vestiging of branche. Dit om de desbetreffende bedrijven (nader) kennis te laten maken met ARBO centrum en te informeren over wat wij als organisatie voor hen kunnen betekenen op het gebied van veiligheid, met als doel werk te creëren voor je directe collega’s op de binnen- of buitendienst.

Bij deze werkzaamheden hoort ook het goed bijhouden en verwerken van relevante informatie in het CRM-systeem.

De werktijden zijn tijdens kantooruren en verdeeld over verschillende werkdagen. De werktijden zijn in overleg in te delen.

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Je sollicitatie voor deze vacature kun je richten aan Bryan Schot (bryan@arbocentrum.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mail Bryan Meer vacatures