Vacature: Technisch online marketeer / web developer

Ben jij technisch, analytische en gericht op conversie? Dan zoeken wij jou! ARBO centrum is op zoek naar een technische online marketeer om onze marketing afdeling te komen versterken. Met jouw passie voor conversie optimalisatie, wordpress, programmeren en A/B testen weten wij zeker dat wij samen met jou online het sterkste merk worden.


Wie ben jij?

Met net je MBO/HBO diploma op zak en je eerste of tweede baantje, bij bijvoorbeeld een online marketing bureau, web bureau of webdesignbureau, ben jij opzoek naar een baan aan klantzijde. Tijdens je eerste baan ben je bezig geweest met conversieoptimalisatie, het doorontwikkelen van de website, en een stuk A/B testen. Daarnaast ben je soms ook bezig met het programmeren binnen de website. Dit doe je vaak met PHP, HTML, CSS, Javascript o.i.d. Wellicht heb je gewerkt als web developer en wil je meer richting de marketing.

Wie zijn wij?

ARBO centrum levert drie verschillende diensten in de veiligheidsbranche. Als eerste helpen wij diverse bedrijven en particulieren met veiligheidsopleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een BHV cursus of juist een heftruck cursus. Daarnaast leveren wij advies over veiligheid. Een RI&E of een brand ontruimingsplan maken wij regelmatig. Uit beide pijlers komen vaak aanvragen voor veiligheidsartikelen en daarom hebben wij een eigen veiligheids winkel. Hier kan iedereen terecht voor zijn of haar EHBO koffer, brandblussers, veiligheidshelmen en nog veel meer veiligheidsartikelen.

Waar kom je terecht?

Binnen ARBO centrum kom je op de marketingafdeling terecht. Momenteel bevat de marketingafdeling 3 personen. Dit breiden we uit naar 6-10. Hier leg je verantwoording af aan de afdelingshoofd en de senior online marketeer. Samen met het team streven wij ernaar om de verkoopafdeling erg druk te laten zijn. Ook de winkel druk bezig houden met pakketjes inpakken, verzenden en inkopen is iets waar wij voor zorgen.

Takenpakket

Personalia

Wat bieden wij?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Mail dan je motivatie en cv naar marketing@arbocentrum.nl. Wellicht tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.