Vacature: Stage mediavormgever (BBL/BOL)

Periode: per direct mogelijk (flexibele startdatum)
MBO / HBO, BOL / BBL

Heb jij grote passie voor het verzorgen van een professionele uitraling van een bedrijf? Dan ben je bij ARBO centrum aan het juiste adres! Jouw rol als lerend mediavormgever is heel breed. Je gaat aan de slag met veel verschillende projecten. Uiteraard onder goede begeleiding. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met het maken van brochures, productbladen, het maken van banners voor op de website(s) en nog veel meer.

Waar ga je mee aan de slag?

ARBO centrum richt zich op 3 pijlers:

Binnen ARBO centrum kom je terecht op de afdeling veiligheidsartikelen. Momenteel bestaat de afdeling veiligheidsartikelen uit 5 personen, dit zal alleen maar meer worden. De afdeling veiligheidsartikelen richt zich volledig op de webwinkel www.arbowinkel.nl. Als mediavormgever kom je fysiek te werken op de afdeling veiligheidsartikelen maar richten jouw werkzaamheden zich op de hele organisatie, waar het dus ook kan voorkomen dat jij aan de slag gaat met de vormgeving van de huisstijl op bijvoorbeeld de opleidingslocaties. 

Wie ben jij?

Heb jij affiniteit met vormgeving? Wij zoeken iemand die communicatief sterk is met uitstekende schriftelijke vaardigheden. Daarnaast ben je pro-actief in je werkzaamheden en analytisch ingesteld. Als mediavormgever is het belangrijk dat je in basis al geconcentreerd en nauwkeurig te werk kan gaan. Om te passen in het team ben jij gedreven en een echte teamplayer en je vindt het belangrijk om met jouw een persoonlijkheid een positieve bijdrage aan het team te leveren. Herken jij je hierin? Wie weet ben jij dan degene die wij zoeken!

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?

ARBO centrum is een organisatie met 11 vestigingen door heel het land. Met een jong en dynamisch team van mensen op kantoor zul je je snel thuis voelen. Naast dat je je bij ARBO centrum goed kunt ontwikkelen is de werksfeer ook belangrijk. De informele werksfeer draagt bij aan de band met je collega's. Wij bieden een fijne werkplek waar je jezelf goed kan ontwikkelen tot een echte mediavormgever. Bewijs jij je waarde gedurende je stage- of werk/leer periode? Veel van de collega's waarmee je komt te werken zijn vanuit hun studie gebleven en hebben nu een vaste aanstelling met een functie waarbij een ieder zijn / haar eigen verantwoordelijkheden heeft. Wie weet bieden wij jou zelfs een baan aan!

Je sollicitatie voor deze vacature kun je richten aan John. Stuur je motivatiebrief en CV naar john@arbocentrum.nl. Na ontvangst nemen wij contact met je op.