Vacature: medewerk(st)er (financiële) administratie (BOL/BBL)

Periode: per direct mogelijk (flexibele startdatum)
MBO, BOL / BBL

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?

ARBO centrum richt zich op 3 pijlers:

ARBO centrum is een organisatie met 11 vestigingen door heel het land. Met een jong en dynamisch team van mensen op kantoor zul je je snel thuis voelen. Naast dat je je bij ARBO centrum goed kunt ontwikkelen is de werksfeer ook belangrijk. De informele werksfeer draagt bij aan de band met je collega's. Wij bieden een fijne werkplek waar je jezelf goed kan ontwikkelen tot een echte administratief medewerk(st)er. Bewijs jij je waarde gedurende je stage- of werk/leer periode? Veel van de collega's waarmee je komt te werken zijn vanuit hun studie gebleven en hebben nu een vaste aanstelling met een functie waarbij een ieder zijn / haar eigen verantwoordelijkheden heeft. Wie weet bieden wij jou zelfs een baan aan!

Waar ga je mee aan de slag?

Binnen ARBO centrum kom je terecht op de afdeling front-office. Momenteel bestaat de afdeling front-office uit 3 personen. De afdeling front-office houdt zich voornamelijk bezig met administratieve taken. Je gaat dan ook aan de slag met:

Wie ben jij?

 Als medewerk(st)er (financiële) administratie is het belangrijk dat je in basis al geconcentreerd en nauwkeurig te werk kan gaan. Door ervaring op te doen in het werkveld, draagt hier zeker aan bij. Om te passen in het team ben jij gedreven en een echte teamplayer en je vindt het belangrijk om met jouw een persoonlijkheid een positieve bijdrage aan het team te leveren. Herken jij je hierin? Wie weet ben jij dan degene die wij zoeken!

Je sollicitatie voor deze vacature kun je richten aan Bryan. Stuur je motivatiebrief en CV naar bryan@arbocentrum.nl. Na ontvangst nemen wij contact met je op.