Vacature: Grafisch vormgever

Ben jij de creatieveling die wij zoeken? Kan je goed door één deur met InDesign, Illustrator en Photoshop? Kan jij onze marketinguitingen tillen naar een hoger niveau? Dan is de functie Grafisch Vormgever bij ARBO centrum in Ede voor jou weggelegd!

Waar kom je terecht?

Binnen ARBO centrum kom je op de marketingafdeling terecht. Momenteel bevat de marketingafdeling 4 personen. Dit breiden we uit naar 6-10. Samen met het team streven wij ernaar om de verkoopafdeling erg druk te laten zijn. Ook de collega’s van de webshop druk bezig houden met pakketjes inpakken, verzenden en inkopen is iets waar wij voor zorgen.

Wie zijn wij?

ARBO centrum levert drie verschillende diensten in de veiligheidsbranche. Als eerste helpen wij diverse bedrijven en particulieren met veiligheidsopleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een BHV cursus of juist een heftruck cursus. Daarnaast leveren wij advies over veiligheid. Een RI&E of een brand ontruimingsplan maken wij regelmatig. Uit beide pijlers komen vaak aanvragen voor veiligheidsartikelen en daarom hebben wij een eigen veiligheids winkel. Hier kan iedereen terecht voor zijn of haar EHBO koffer, brandblussers, veiligheidshelmen en nog veel meer veiligheidsartikelen.

Wat vragen wij?

Waar ga je mee aan de gang?

Wat bieden wij?

Ben jij de perfecte kandidaat? Je sollicitatie voor deze vacature kun je richten aan Vincent van der Loo. Stuur je motivatiebrief en c.v. aan marketing@arbocentrum.nl voor 31-12-2020. Wij nemen altijd contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deadline sollicitaties: 31-12-2020