Alle Transport en logistiek cursussen

Elektrotruck cursus

Volg een officieel erkende elektrotruck cursus bij ARBO centrum

Een elektrotruck is een veelzijdig voertuig, die onder andere kan worden gebruikt op bedrijfsterreinen, in binnensteden en op recreatieparken. Een elektrotruck is verkrijgbaar in verschillende lengten en daardoor aan te passen op uw specifieke behoefte. Voor alle bestuurders van een elektrotruck geldt dat zij moeten beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het voertuig veilig te kunnen besturen. Volg daarvoor de elektrotruck cursus bij ARBO centrum.

Theorie en praktijk tijdens de elektrotruck cursus

De eendaagse cursus voor de elektrotruck bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Beide onderdelen worden afgesloten met een examen. Rond je de examens succesvol af? Dan ontvang je je certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig en voldoet aan de Arbo wetgeving.

Volg de cursus op een locatie naar keuze

Deze training is op dit moment alleen te volgen op aanvraag is groepsverband.

De trainingslocaties van ARBO centrum bevinden zich door het hele land. Zo vind je altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Volg je liever een incompany training, bijvoorbeeld met het gehele team, op jouw eigen bedrijfslocatie? Neem dan contact met ons op en informeer naar de voorwaarden.

Contact opnemen met ARBO centrum

Wil je meer weten over de elektrotruck cursus van ARBO centrum of ben je benieuwd naar de andere cursussen in ons aanbod? Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies over onze cursussen.