Alle Stapelaar cursus

Stapelaar groepstraining

Het cursusaanbod van ARBO centrum bestaat uit diverse opleidingen waar je je individueel voor kunt inschrijven. Dankzij onze trainingslocaties door het hele land is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Het is echter ook mogelijk een groepstraining te volgen, bijvoorbeeld met jouw hele team. Zo volg je niet alleen tegelijkertijd dezelfde cursus, maar kunnen onze instructeurs de stapelaar cursus bovendien toespitsen op specifieke bedrijfssituaties.

 Stapelaar cursus op eigen locatie
 Cursustijden naar wens in overleg
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9
 Maatwerk stapelaar cursus

 Offerte aanvragen Stuur een mail


Incompany stapelaar groepstraining

Een stapelaar groepstraining kan worden gevolgd op jouw eigen bedrijfslocatie. Dit noemen we een incompany training. Onze gecertificeerde instructeurs komen bij jou langs op locatie om de stapelaar cursus te geven. Hiervoor moet de bedrijfslocatie wel aan een aantal eisen voldoen. Informeer hiernaar bij een van onze medewerkers.

Het maximaal aantal deelnemers aan een groepstraining is 12 personen op 1 examinator. Wil je met meer personen deelnemen aan de stapelaar groepstraining? Dan wordt de training gegeven door meerdere instructeurs.

Meer informatie over de stapelaar groepstraining

Wil je meer weten over de stapelaar groepstraining of ben je benieuwd waar jouw bedrijfslocatie aan moet voldoen om een incompany cursus te kunnen volgen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van passend advies over de mogelijkheden voor een stapelaar groepstraining.