Alle Stapelaar cursus

Stapelaar code 95 cursus

Bij ARBO centrum streven we ernaar dat iedere werknemer veilig en verantwoord op de werkvloer aan de slag kan. Met onze eendaagse cursussen hopen we de veiligheid op de werkvloer te vergroten en de risico’s en gevaren te beperken.

Wanneer je beroepsmatig een voer- of werktuig gaat besturen waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is, moet je dan ook aan kunnen tonen dat je beschikt over de aanduiding Code 95. Deze vermelding (met einddatum) wordt achter de voertuigcategorie op je rijbewijs geplaatst. Met de Code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent voor het besturen van dit voertuig. Code 95 is vijf jaar geldig.

Nascholing stapelaar Code 95

Om ervoor te zorgen dat de aanduiding Code 95 geldig blijft, ben je verplicht iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Dit geldt ook als je vakbekwaam bent voor twee voertuigen; het is hierbij dus niet nodig om 70 uur nascholing te volgen. De nascholingscursus Code 95 van ARBO centrum is erkend door het CBR en CCV gecertificeerd.

Volg een Code 95 cursus op een locatie naar keuze

Onze Code 95 cursussen voor de stapelaar duren één dag en kun je volgen op een van onze trainingslocaties in Nederland. Vind een vestiging bij jou in de buurt en schrijf je direct in. Volg je liever een incompany training met het hele team? Informeer dan naar de mogelijkheden om een incompany stapelaar cursus te volgen op jouw bedrijfslocatie.