Alle Stapelaar cursus

Stapelaar basiscursus

Een stapelaar is een elektrische palletwagen met een hefmast die het mogelijk maakt om meerdere pallets op elkaar te stapelen. Om veilig en verantwoord met de stapelaar te mogen werken, kun je een basiscursus volgen bij ARBO centrum.

De stapelaar basiscursus is een eendaagse cursus die je kunt volgen op een van onze trainingslocaties in Nederland. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen. In dat geval komen onze gecertificeerde instructeurs bij jou langs op locatie om de cursus te geven.

Behaal binnen één dag je stapelaar certificaat

De basiscursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, die allebei worden afgesloten met een examen. Wanneer je beide examens succesvol afrondt, ontvang je je stapelaar certificaat. Hiermee kun je aantonen dat je vakbekwaam bent om de stapelaar te bedienen. De certificaten die je bij ARBO centrum behaalt, zijn vijf jaar geldig. Wil je het certificaat na deze vijf jaar blijven gebruiken? Dan kun je onze stapelaar herhalingscursus volgen.

Volg een stapelaar basiscursus bij jou in de buurt

Kies een trainingslocatie van ARBO centrum bij jou in de buurt en schrijf je in op een gewenste cursusdatum. Wil je meer weten over de mogelijkheden om een incompany training te volgen? Informeer dan naar de mogelijkheden voor de stapelaar basiscursus op jouw eigen locatie.