Alle Rolsteiger cursus

Rolsteiger groepstraining

✔ Cursus specifiek met jullie groep ✔

Groepstraining is ook mogelijk voor de curus ‘Veilig werken met de rolsteiger’

Groepstraining; incompany of bij ons op locatie.

Het komt veel voor dat bedrijven meerdere cursisten tegelijk voor een training opgeven. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van de groepstraining op 1 van de locaties van ARBO centrum. Je kunt ook kiezen voor een incompany opleiding. Hierbij vind de training plaats bij de klant.

 Rolsteiger cursus op eigen locatie
 Cursustijden naar wens in overleg
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9
 Maatwerk rolsteiger cursus

 Offerte aanvragen Stuur een mail


Hoe fijn is het om met een groep collega’s samen de cursus te volgen op jullie eigen locatie. Een incompany training is niet alleen praktisch maar versterkt ook de band en de samenwerking tussen collega’s.

Voordelen rolsteiger groepstraining:

  • Jullie cursisten op 1 locatie
  • Flexibiliteit cursustijden
  • Voorbeelden bedenken van scenario’s binnen jullie bedrijf en met de instructeur zoeken naar oplossingen
  • Specifiek ingaan op dagelijks praktijk van de deelnemers

Gebruik maken van eigen rolsteiger tijdens de cursus

Doorgaans wordt bij incompany trainingen gebruik gemaakt van eigen materiaal. Door gebruik te maken van eigen rolsteiger kan de instructeur de cursist zeer specifieke aanwijzingen geven. Uiteraard dient het materiaal waarmee gewerkt wordt altijd verzekerd en/of goedgekeurd te zijn.

Flexibiliteit rolsteiger cursus

Een andere reden waarom veel wordt gekozen voor groepstrainingen is de flexibiliteit die ARBO centrum bied in de cursustijden. Wij begrijpen als geen ander dat trainingen veelal leiden tot stagnatie van de productie. Door gebruik te maken van de groepstraining wordt het mogelijk de tijden in onderling overleg vast te stellen. Op de zaterdag, in de avond of juist vroeg in de ochtend.