Alle Reachtruck cursus

Reachtruck cursus op zaterdag

Duur dag (meeste cursussen 08.30 - 15.30)

Op zaterdag een reachtruck cursus volgen? Schrijf je in bij ARBO centrum

Bij ARBO centrum kun je diverse eendaagse cursussen volgen, waaronder de reachtruck cursus. Via onze inschrijfpagina kies je zelf een cursusdag die jou goed uitkomt. Maar wist je dat je behalve op doordeweekse dagen ook op zaterdag een reachtruck cursus kunt volgen? Fijn als je doordeweeks geen tijd hebt om je kennis over de reachtruck bij te spijkeren!

Bepaal zelf waar je de cursus volgt

Onze reachtruck cursussen worden gegeven op onze trainingslocaties door heel Nederland en duren één dag. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, die allebei worden afgesloten met een examen. Wanneer je beide examens succesvol hebt afgerond, ontvang je je reachtruck certificaat. Het is echter ook mogelijk een incompany training volgen. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de cursus te geven. Informeer naar de mogelijkheden om op zaterdag een incompany reachtruck cursus te volgen.

Officieel erkend reachtruck certificaat

Het reachtruck certificaat dat je ontvangt na het succesvol afronden van de cursus is officieel erkend en vijf jaar geldig. Als je langer gebruik wilt maken van het certificaat is het belangrijk deze op tijd te verlengen met een herhalingscursus. Ook deze cursus kun je volgen bij ARBO centrum. Neem hiervoor contact met ons op.

Wanneer start jouw reachtruck cursus bij ARBO centrum?

Wil je op zaterdag een reachtruck cursus bij ons volgen? Neem dan contact op voor het plannen van een cursusdatum. Volg de hoogwerker cursus op een van onze locaties in Nederland of volg een incompany training.