Alle Reachtruck cursus

Reachtruck groepstraining

Cursus specifiek met jullie groep

Een reachtruck groepstraining volgen op jouw eigen locatie

Je kunt de reachtruckcursus van ARBO centrum volgen op een van onze vele vestingen in Nederland. Maar het is ook mogelijk de cursus met een groep op jouw eigen locatie te volgen, een zogeheten incompany training. Dit is mogelijk als je zelf beschikt over een theorie- en een praktijkruimte. In dat geval komen onze instructeurs bij jou langs op locatie om de reachtruck cursus te geven. Bent u geinteresseerd in een incompany training? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een reachtruck cursus op maat bij jou op locatie.

Aan een incompany training kunnen maximaal 8 personen deelnemen bij 1 examinator op een gehele cursusdag. Wil je op één dag meer personen aan de cursus laten deelnemen? Dan wordt de training gegeven door meerdere instructeurs.

 Reachtruck cursus op eigen locatie
 Cursustijden naar wens in overleg
 Gemiddelde klanttevredenheid van 9
 Maatwerk reachtruck cursus

 Offerte aanvragen Stuur een mail


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als je gebruikt wilt maken van een incompany cursus is het van belang dat je zelf voor een machine zorgt. Indien er op jouw locatie geen machine aanwezig is, kun je via ARBO centrum een machine huren voor de gewenste cursusdag. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon om een vrijblijvende offerte aan te vragen.