Reachtruck examen in een andere taal

Om de examens in het aanbod van ARBO Centrum toegankelijk te maken voor iedere werknemer is het mogelijk om onze examens in een andere taal dan Nederlands te maken. Uiteraard kun je een examen afleggen in het Engels, maar ook Frans, Duits en Pools behoren tot de mogelijkheden.

Alle examens in ons aanbod bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit geldt ook voor de examens in een andere taal. Deze examens zijn bovendien officieel erkend en voldoen aan de wettelijke normen. Wanneer je het examen succesvol hebt afgerond, beschik je dan ook over een officieel reachtruck certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.

Voorbereiding voor het reachtruck examen

Wil je een examen afleggen in een andere taal dan het Nederlands? Dan vragen we je van tevoren contact met ons op te nemen, zodat we het examen kunnen voorbereiden en je zonder problemen het examen af kunt nemen.

Jouw reachtruck examen in het Pools, Frans of Duits?

Wil je meer informatie over het reachtruck examen in een andere taal of wil je je direct inschrijven voor een van de examens van ARBO Centrum? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen waar dat nodig is. Succes met je reachtruck examen!