Alle Reachtruck cursus

Reachtruck cursus in het Engels

Duur dag (meeste cursussen 08.30 - 15.30)

Reachtruck examen in het Engels maken bij ARBO centrum

Nederlands is de standaardtaal waarin de cursussen en examens van ARBO centrum worden gegeven. Maar omdat we graag een groot publiek willen bereiken, en we willen dat iedereen zijn of haar reachtruck certificaat kan behalen, is het ook mogelijk je reachtruck cursus en examen in het Engels te maken. Heb je moeite met de Nederlandse taal? Schrijf je dan in voor een Engelstalige reachtruck cursus.

Maak je reachtruck examen in het Engels

Bij ARBO centrum hebben we onze Engelstalige cursussen en examens speciaal ontwikkeld voor medewerkers die moeite hebben met de Nederlandse taal. Veiligheid staat bij ons op nummer één en dat zou niet taalgebonden moeten zijn. Behalve de reachtruck cursus is het ook mogelijk om andere cursussen in ons aanbod in het Engels te volgen.

Erkende Engelstalige opleidingen bij ARBO centrum

Wil je een cursus en/of examen in het Engels volgen? Neem dan van tevoren even contact met ons op. Dan kunnen we jouw cursus en examen voorbereiden en kun je direct van start. Net als onze Nederlandse cursussen en examens zijn ook de Engelse erkend en voldoen ze aan de wettelijke normen. Zowel de theorie als het praktijkgedeelte van het examen wordt in het Engels behandeld.

Jouw reachtruck examen in een taal naar keuze

Wil je jouw reachtruck cursus of examen niet in het Nederlands of Engels, maar in een andere vreemde taal maken? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden om jouw reachtruck cursus te volgen in het Pools, Frans of Duits.