Reachtruck cursus in Utrecht (Houten)

Woon of werk je in de regio Utrecht? Dan is onze locatie te Houten voor jou de dichtstbijzijnde vestiging voor het behalen van je reachtruck certificaat. De cursus ‘veilig werken met een reachtruck’ wordt ook gegeven op onze locatie in Houten, dichtbij Utrecht. Je kan hier de basiscursus, de herhalingscursus en groepscursus doen.

Hoe ziet de reachtruck cursus  in Utrecht er uit?

Er wordt altijd begonnen met het theorie gedeelte van de cursus. Je bespreekt en leert de wettelijke bepalingen en de regelgeving rondom de reachtruck. Samen met onze REOB gecertificeerde instructeur neem je de theorie door. Het theoriegedeelte wordt afgesloten met een theorie examen. Na de theorie is er het praktijkgedeelte. Door het uitvoeren van opdrachten, laat je zien dat je voldoende geoefend bent met de reachtruck.

De instructeur zal je ook vragen naar voorbeelden uit de praktijk. Dit doen we omdat iedereen weer tegen andere dingen aanloopt in de praktijk, zo leer je met en van elkaar. Samen met je medecursisten en de instructeur kijk je naar passende oplossingen of logischere manieren om veilig te werken met de reachtruck. Ook word er gekeken naar het dagelijks onderhoud van de reachtruck, waar let je op voordat je gaat werken met de reachtruck? Ook het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een examen. Bij het succesvol afleggen van beide examens ontvang je het certificaat.

Waar vind je onze vestiging in Utrecht (Houten)?

Onze vestiging te Houten bevind zich vlak naast de A27, bij afslag 29 (Houten).

Het adres is:

ARBO centrum
Ringveste 3-B
3992 DD Houten

Wil jij je direct inschrijven? Dat kan op onze website.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!
Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 8.00u tot 17.00u bereikbaar op;

info@ARBOcentrum.nl
+31(0)88 - 123 0 888