Reachtruck certificaat binnen één uur

Behaal binnen 1 uur je reachtruck certificaat op jouw eigen locatie

Bij ARBO Centrum bieden we je de unieke kans om binnen 1 uur je reachtruck certificaat te halen. Geen haken en ogen, maar wel een reachtruck certificaat!

Examen op eigen locatie

Dankzij onze speciaal ontwikkelde, unieke examenmethode heb je slechts een uur nodig om je reachtruck certificaat te behalen. Hiermee bespaar je tijd en geld en komen onze instructeurs bovendien op jouw locatie langs om het examen af te nemen. Het reachtruckcertificaat dat je ontvangt na het succesvol afronden van het examen is officieel erkend. Na het afronden van het examen kun je direct weer aan de slag met je eigen werkzaamheden.

De belangrijkste voordelen van het behalen van je reachtruck certificaat binnen 1 uur:

Aantoonbare deskundige vaardigheden

Onze 1-uurs certificeringen voldoen aan alle eisen die worden gesteld door de Arbowet, CCV en inspectie SZW. Alle cursisten ontvangt een officieel reachtruck certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig. Iedere deelnemer ontvangt bovendien een uitgebreide digitale rapportage waarin de vaardigheden van de werknemer staan beschreven. Zo zijn de deskundige vaardigheden van de werknemers altijd aan te tonen.