Alle Reachtruck cursus

Reachtruck basiscursus

Duur dag (meeste cursussen 08.30 - 15.30)

Reachtruck basiscursus van één dag bij ARBO centrum

De reachtruck basiscursus van ARBO centrum is een eendaagse cursus die wordt aangeboden op onze locaties door heel Nederland, waaronder in Zwolle, Venray, Ede en Best/Eindhoven. Het is ook mogelijk een incompany training te volgen, waarbij onze instructeurs langskomen op jouw locatie om de reachtruck basiscursus te geven.

De inhoud van de eendaagse reachtruck basiscursus

De reachtruck basiscursus is een eendaagse cursus die bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Eerst leer je de kennis die nodig is om de reachtruck veilig te kunnen bedienen en daarna ga je direct aan de slag om de geleerde kennis in de praktijk te brengen. Zowel het theoriegedeelte als het praktijkgedeelte wordt afgesloten met een examen. Wanneer je beide examens succesvol afrondt, ontvang je je reachtruckcertificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig binnen Nederland. Om het certificaat te kunnen verlengen, moet je na vijf jaar een herhalingscursus volgen.

Vind een trainingslocatie bij jou in de buurt

De reachtruck basiscursus kun je zowel op doordeweekse dagen als op zaterdag volgen op een van onze locaties. Welke trainingslocatie ligt bij jou in de buurt? Ede, Zwolle, Eindhoven, Drachten, Zoetermeer, Almere, Gorinchem, Venray of Hengelo? Neem contact met ons op voor meer informatie of schrijf je direct in voor onze reachtruck basiscursus.